Beşiktaş şampiyonluk kupa töreni ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda 2021? Kupa törenine taraftar alınacak mı?

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın kupasına kavuşacağı tarih belli oldu. Bu kapsamda siyah beyazlı taraftarlar kupa törenin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki Beşiktaş şampiyonluk kupa töreni ne zaman, nerede, saat kaçta 2021? Kupa törenine taraftar alınacak mı? İşte detaylar...

Beşiktaş şampiyonluk kupa töreni ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda 2021? Kupa törenine taraftar alınacak mı?

Süper Lig'de 42 hafta süren lig maratonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş kupasına kavuşmak için saatleri sayıyor. Siyah beyazlı camiaya gönül veren taraftarlar da kupa töreninin ne zaman ve nerede yapılacağını öğrenmek için internet arama motorlarında Beşiktaş şampiyonluk kupa töreni ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda 2021? Kupa törenine taraftar alınacak mı? sorularına yanıt arıyor. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUPA TÖRENİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA 2021?

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, şampiyonluk kupasına 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü  Vodafone Park'ta gerçekleştirilecek olan törenle kavuşacak. Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasını alacağı saat ise 19.03 olacak. Çeşitli sanatçıların şarkılar söyleyeceği kupa töreni beIN Sports’tan naklen yayınlanacak.

Tören lazer gösterisi ile saat 21.15'te sona erecek. 

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUPA TÖRENİNE TARAFTAR ALINACAK MI?

Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasına kavuşacağı törene koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında  taraftar alınmayacak.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡