Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bruno Pinheiro İstanbul'a geliyor

Son dakika haberi... Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, yaptığı açıklamada "Bruno Pinheiro yakın zamanda İstanbul'da olacak" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bruno Pinheiro İstanbul'a geliyor

Son dakika haberi...  Beşiktaş, Bruno Pinheiro ile anlaşmaya vardı. 2. başkanı Adnan Dalgakıran, teknik direktör Bruno Pinheiro'nun yakın zamanda İstanbul'a geleceğini duyurdu.

Dalgakıran, yaptığı açıklamada "Bruno Pinheiro yakın zamanda İstanbul'da olacak" ifadesini kullandı.

Son olarak Başkan Ahmet Nur Çebi de Bruno Pinheiro'ya onay verdi. Başkan ve yönetim Pinheiro'yla yeni bir proje kurmayı düşünüyor.

Bruno Pinheiro sözleşme fesih için Estoril'le son detayları konuşuyor. Beşiktaş, Pinheiro'ya Fenerbahçe derbisini tribünden izletmeyi planlıyor.

BRUNO PİNHEİRO KİMDİR?

30 Ekim 1976 yılında Portekiz'de dünyaya gelen Bruno Pinheiro,   antrenör olarak 1.16 yıl görev almıştır. UEFA pro lisans sahibi 45 yaşındaki deneyimli teknik direktör, genellikle 4-3-3 taktiğiyle sahaya çıkmaya sıcak bakıyor. Tam adı Bruno Miguel Nogueira Pinheiro Portekizli çalıştırıcı Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu.

Bruno Pinheiro kimdir, nereli, kaç yaşında? Bruno Pinheiro hangi takımları çalıştırdı?

Kariyerine Benfica takımının altyapısında görev alarak başlayan Bruno Pinheiro daha sonra Belenses'de görev aldı. Ardından Mafra takımında teknik direktör yardımcısı olarak çalışan Pinheiro yeniden Belenses'e dönerek altyapı takımlarını çalıştırdı. 2014 yılında Eléctrico takımını çalıştıran Pinheiro daha sonra ise Katar altyapı takımlarında görev aldı. Güncel olarak Estoril Praia takımında görev alan deneyimli antrenörün sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN