Beşiktaş'ta bir kişi boğularak öldü!

Beşiktaş'ta, denize giren bir kişi yüzüstü yatarken boğuldu. Denizden çıkarılarak tekneye alınan Ayhan Demirezen'e 45 dakika boyunca kalp masajı yapıldı. Demirezen hayata döndürülemedi.

Beşiktaş'ta bir kişi boğularak öldü!

Olay, saat 16.30 sıralarında Beşiktaş-Üsküdar iskelesinin yan tarafında bulunan alanda gerçekleşti.

50 yaşındaki Ayhan Demirezen, sahilden bir süre manzarayı izledi. Demirezen bir süre sonra üzerindekileri çıkararak denize girdi. Kıyıdan yaklaşık 30 metre uzaklaşan Demirezen, bir süre yüzdükten sonra denizde yüzüstü yatmaya başladı.

UZUN SÜRE HAREKET ETMEDİ

Demirezen'in uzun süre hareket etmemesi nedeniyle boğulmuş olabileceğinden şüphelenen bir kişi, sahilde yüzen vatandaşlardan yardım istedi. Suda yüzüstü hareketsiz duran Ayhan Demirezen'in yanına gitmek için yüzmeye başlayan vatandaşlar, tekne ve vapur trafiği nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

45 DAKİKA BOYUNCA KALP MASAJI YAPILDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, Demirezen'i denizden çıkararak bota aldılar. Boğulduğu tespit edilen Ayhan Demirezen, Beşiktaş-Kadıköy iskelesine götürüldü. Sağlık ekiplerince burada 45 dakika boyunca kalp masajı yapılan Demirezen, tüm çabalar rağmen hayata döndürülemedi. Boğulma haberinin duyulmasının ardından sahili dolduran bazı vatandaşların, Ayhan Demirezen'in denizden çıkarılması ve kalp masajı yapılmasını film izler gibi izlemesi dikkat çekti. 

Ayhan Demirezen'in yanında bir süre oturduktan sonra denize girdiğini belirten Ömer Faruk Toparslan "Burada oturuyordum, denizin manzarasını izliyordum. Adam buradan denize girdi. Bana 'gel, gel' dedi. Bayağı açıldı, ortalara doğru gitti. Yüzüstü yatmaya başladı. Hiç çırpınmadı. Çırpındığını fark etseydik hemen yardım çağırırdık. Birisi ölüyor orada’ dedi. 3-4 arkadaş atladı denize kurtarmaya gitti ama vapurlardan dolayı geçemediler" diye konuştu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡