Bibliyografi ne demek, TDK'ya göre Bibliyografi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Bibliyografi nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Bibliyografi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Bibliyografi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Bibliyografi ne demek, TDK'ya göre Bibliyografi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Bibliyografi ne demek? Bibliyografi TDK sözlük anlamı nedir? Detayları ile derledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi bibliyografi kelimesi. Peki bibliyografi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre bibliyografi nedir, bibliyografi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

BİBLİYOGRAFİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Bibliyografi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Bibliyografi kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre bibliyografi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kaynakça

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡