Bilirkişi de ByLock kullanıcı çıktı!

FETÖ soruşturmalarından sorumlu olan bilirkişi ve müfettiş yardımcısı İ.S.E.’nin, ‘kırmızı ByLock’ listesinde yer aldığı ortaya çıktı.

Bilirkişi de ByLock kullanıcı çıktı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Başsavcılığı"nın talimatıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı"na FETÖ operasyonu düzenledi.

21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda FETÖ ile irtibatlı olduğu tespit edilen, aralarında 2 müfettiş yardımcısı, eski STV muhabiri ve komiser yardımcısının da olduğu 21 kişi gözaltına alındı. Sanayi Bakanlığı"nda cemaat mensubu oldukları iddia edilen 4 memurun ise firari olduğu ortaya çıktı.

Habertürk"ten Elif Çülük"ün haberine göre, 15 kişinin kriptolu mesajlaşma sistemi ByLock"u kullandığı öne sürüldü. Gözaltına alınanların emniyetteki ifadelerinde, "Suçlamaları kabul etmiyoruz, ByLock programını indirmedik, nasıl kullanıldığını bilmiyoruz" dediği belirtildi. Gözaltına alınanlardan 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ SORUŞTURMALARINDAN SORUMLU BİLİRKİŞİ BYLOCK KULLANCISI ÇIKTI

Polis, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı"nda FETÖ soruşturmalarından sorumlu bilirkişi ve müfettiş yardımcısı olan İ.S.E."nin ‘kırmızı ByLock listesinde yer aldığını tespit etti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡