Bir dolar kaç TL? 4 Şubat Salı dolar ne kadar? Dolar ne olur?

Bir dolar kaç TL? An itibariyle dolar ne kadar? Dolar ne olur? sorusu herkes tarafından araştırılıyor. Peki güncel dolar fiyatı nedir? 4 Şubat Salı bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? Son dakika dolar kuru fiyatları nedir? İşte dolarla ilgili merak edilenler haberimizde...

Bir dolar kaç TL? 4 Şubat Salı dolar ne kadar? Dolar ne olur?

Bir dolar kaç TL? An itibariyle dolar ne kadar? Dolar ne olur uzman yorumları? sorusu herkes tarafından araştırılıyor. Peki güncel dolar fiyatı nedir? 4 Şubat Salı bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? Son dakika dolar kuru fiyatları nedir? İşte dolarla ilgili merak edilenler haberimizde...

BİR DOLAR KAÇ TL? AN İTİBARİYLE DOLAR NE KADAR?

Dolar TL kurundaki hareketlilik ekonomik parametreleri izleyenlerin yakın takibinde yer alıyor. Gün içerisinde döviz alım satımı yapacaklar; “dolar ne kadar, kaç TL?” ve “euro ne kadar, kaç TL?” sorularının cevabını araştırıyor. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? İşte, 4 Şubat Salı güncel döviz kuru…

DOLAR NE KADAR?

Dolar/TL'de, İdlib başta olmak üzere jeopolitik gelişmelerin ve küresel piyasalarda koronavirüs endişelerin yarattığı baskı devam ediyor.

4 Şubat 2020 döviz alış satış fiyatlarında son durum:

Suriye’nin İdlib kentinde yedi Türk askeri ve bir sivilin Suriye rejim güçlerinde gerçekleştirilen saldırılarda şehit olması sonrası piyasalarda Türkiye’nin Suriye’deki mevcudiyeti ve Rusya ile ilişkiler daha yakından izleniyor.

Dolar Kuru bugün itibariyle, alışta 5.9824 TL, satışta 5.9846 TL seviyesinde bulunuyor Dolar Alış Kuru ve Dolar satış kuru 04.02.2020 tarihiyle saat 08:33'de güncellenmiştir. 1 Dolar 5.9846 Türk lirasına karşılık gelmektedir. 1 Dolar karşılığında 5.9846 Türk Lirası satın alınabilir.

Bir dolar kaç TL? 4 Şubat Salı dolar ne kadar? Dolar ne olur?

EURO TL NE KADAR?

Euro Kuru bugün itibariyle, alışta 6.6197 TL, satışta 6.6222 TL seviyesinde bulunuyor Euro Alış Kuru ve Euro satış kuru 04.02.2020 tarihiyle saat 08:34'de güncellenmiştir. 1 Euro 6.6222 Türk lirasına karşılık gelmektedir. 1 Euro karşılığında 6.6222 Türk Lirası satın alınabilir.

.Bir dolar kaç TL? 4 Şubat Salı dolar ne kadar? Dolar ne olur?

DOLAR KURU FİYATLARINDA SON DURUM 4 Şubat 2020

İdlib başta olman üzere Suriye’ye yönelik son dönemde jeopolitik endişeler artmış durumda. Ancak bunun fiyatlamalara yansıması henüz sınırlı.

Geçen hafta başında 5.95 civarında dar bantta bir seyir izleyen kur haftanın son işlem gününde ise 5.9890’a kadar yükselerek 30 Mayıs 2019’dan beri gün içinde görülen en yüksek seviyeyi test etti.

Dolar/TL dün sabah saat güne 5.98’li seviyelerden başladıktan sonra dün gün içinde anlamlı bir değişim göstermedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡