Biri 4 diğeri 8 yaşındaydı! Çekmeköy'de kaybolan kardeşler ölü bulundu, savcılık soruşturma başlattı!

İstanbul Çekmeköy'de dün öğlen saatlerinde kaybolan 4 yaşındaki Hasan ve 8 yaşındaki Hüseyin B.'den kahreden haber geldi. Kayıp kardeşlerin cansız bedenleri, evlerinin yanındaki inşaat alanında bulunan su kuyusunda bulundu. Son dakika bilgisine göre, olayla alakalı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde, dün öğle saatleridnen itibaren kayıp olan ve haklarında kayıp ilanı verilen küçük kardeşlerden acı haber geldi. 4 ve 8 yaşındaki kardeşlerin cansız bedeni, evlerinin yakınındaki inşaat alanında bulundu. 

Gelen son dakika bilgisine göre, İstanbul Çekmeköy’de inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek 4 ve 8 yaşındaki iki çocuğun hayatını kaybetmesine ilişkin yaşanan olayla alakalı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Başsavcılık, inşaat sahibinin tespit edilip, tespit edildikten sonra ifadelerinin alınması için emniyet güçlerine talimat verildiği öğrenildi.

ÖĞLE SAATLERİNDE KAYBOLDULAR

Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet eden 4 yaşındaki Hasan B. ve 8 yaşındaki ağabeyi Hüseyin B., dün öğle saatlerinde kayboldu. Ailesinin yetkililere kayıp ihbarında bulunması üzerine polis ekipleri ve AFAD görevlileri, çevrede arama kurtarma çalışmaları başlattı.

Biri 4 diğeri 8 yaşındadı! Çekmeköy'de kaybolan kardeşlerden kahreden haber: Su kuyusunda cesetleri bulundu

ÇUKURDAKİ SU ÇEKİLİNCE KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ormanlık alanda da devam eden çalışmaların akabinde küçük çocukların, evlerinin yakınında bulunan inşaat alanındaki çukurda olabilecekleri şüphesiyle çukurun içinde bulunan su, itfaiye ekipleri tarafından boşaltıldı. İçindeki suyun tahliye edildiği çukur, kahreden manzarayı gözler önüne serdi. İki küçük kardeşin cesedinin çıkarıldığı kuyunun başında, aile üyeleri sinir krizi geçirdi.

OLAY HAKKINDA İNCELEME SÜRÜYOR

Çocukların oraya düşme sebebiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmazken olay yeri inceleme ekiplerinin ve cumhuriyet savcısının çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

0
0
0
2
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡