Bölge Müdürü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bölge Müdürü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Bölge Müdürü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Bölge Müdürü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Bölge Müdürü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bölge Müdürü görev tanımı nedir, Bölge Müdürü ne iş yapar, Bölge Müdürü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Bölge Müdürü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Bölge Müdürü Tanımı;

Pek çok sektörde ihtiyaç duyulan, yetki sahibi oldukları bölgedeki bayilerin, kişilerin ya da mağazaların satış, personel idaresi ve ciro gibi konulardaki işleri yerine getiren kişilerdir.

Bölge Müdürü Maaşı Ne Kadar? 2023 Bölge Müdürü Maaşları

Bölge Müdürü maaşı ortalama aylık 20003 _TL’dir. En düşük Bölge Müdürü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 31500 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Bölge Müdürü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Bölge Müdürü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Bölge Müdürü Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Lisans

Bölge Müdürü Ne İş Yapar?

Bölge Müdürü; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Bölge Müdürü Meslek Ana Grubu :

Ticari Ve İdari Müdürler

Meslek Alt Ana Grubu :

İş Hizmetleri Ve İdaresi İle İlgili Müdürler

Meslek Grubu :

Meslek Birim Grubu : Politika Ve Planlama Müdürleri

Bölge Müdürü Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Bölge Müdürü mesleğinin meslek kodu 1213.19 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Bölge Müdürü maaşlarına ek sizlerde Bölge Müdürü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN