Bugün sokağa çıkma yasağı mı var?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 15 büyükşehirde sokağa çıkma kısıtlamaları devam ediyor. Peki Bugün sokağa çıkma yasağı mı var? Konuya ilişkin yanıtlar haberimizde...

Bugün sokağa çıkma yasağı mı var?

Yeni tip koronavirüs salgını etkilerini hala  devam ettirirken bir çok ilimizde sokağa çıkma kısıtlamaları hala devam ediyor. 14 büyükşehir ve Zonguldak ilinde salgına karşı sıkı önlemler alınıyor. Peki Bugün sokağa çıkma yasağı mı var ?

ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Perşembe akşamı yapılan kabine toplantısı sonrası normalleşme ile ilgili son takvimi kamuoyuyla paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada sokağa çıkma kısıtlamasının bazı illerde bir süre daha devam etmesinde fayda görüldüğü söylenmişti. Ardından İçişleri Bakanlığı tarafından bu hafta sonu kısıtlamanın hangi illerde uygulanacağının belirtildiği genelge yayınlandı. 

Bugün sokağa çıkma yasağı mı var?

30 MAYIS 2020 SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI ?

Evet.. Sokağa çıkma yasağı gece 24.00’ten itibaren resmen başladı ve pazar gecesi 24.00'a kadar devam edecek.

Bugün sokağa çıkma yasağı mı var?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANDIĞI İLLER

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan sokağa çıkma yasağı genelgesine göre yasağın uygulandığı iller:

Genelge kapsamında, 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında istisnalar hariç olmak üzere büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun ve Van ile Zonguldak olmak üzere, toplam 15 il sınırlarındaki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı.

Bugün sokağa çıkma yasağı mı var?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡