Burdur seferber oldu! 10 yaşındaki otizmli Kerim Can Güney ormanlık alanda kayboldu

Burdur'da otizm hastası olan 10 yaşındaki Kerim Can Güney ormanlık alanda kayboldu. Tüm Burdur otizmli çocuğu bulmak için seferber olurken, çalışmalara 200 köylü de destek veriyor.

Burdur seferber oldu! 10 yaşındaki otizmli Kerim Can Güney ormanlık alanda kayboldu

Burdur Altınyayla ilçesi Asmabağ köyünde ailesiyle ormanlık alandaki tarlaya giden 10 yaşındaki otizm hastası Kerim Can Güney kayboldu. Küçük çocuğu bulmak için arama çalışmaları başlatılırken, ekiplere 200 köylü de destek veriyor.

ORMANLIK ALAN DİDİK DİDİK ARANIYOR

Asmabağ Köyü'nde meydana gelen olay dün saat 11:30 sırlarında meydana geldi. Ormanlık alandaki tarlaya çalışmaya giden ailesinin yanında olan Kerim Can Güney bir anda gözden kayboldu. Küçük çocuğu ilk olarak kendi imkanlarıyla arayan aile daha sonra kayıp ihbarında bulundu. Alınan ihbar üzerinde bölgeye AFAD, jandarma, AKUT, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otizmli çocuğu bulmak için çalışmalar başlatılırken, ekipler ve köylüler adeta seferber oldu. Ormanlık alanda karış karış arama yapılarak, küçük çocuğa ait bir ize rastlanmaya çalışıyor.

Çalışmalar hummalı şekilde sürdürülürken olay yerine gelen Burdur Valisi Ali Arslantaş da çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Vali, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'le beraber Asmabağ köyüne giderek arama çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi aldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡