Bursa'da fuhuş cinayetinin detayları

BURSA’da fuhuş ve kadın ticareti yapan iki kadın arasında para ve kadın ticareti anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Nejla S., (44), kardeşi Ahmet S.'nin nişanlısı Betül Şanal’ı (33) 5 yerinden bıçaklayarak, öldürdü.

Bursa'da fuhuş cinayetinin detayları

Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi Şen Sokak'ta bulunan Betül Şahan'a ait evde meydana gelen. Kadın ticareti ve fuhuş zanlısı Nejla S. ile Betül Şanal arasında çıkan kavga ve yükselen sesleri duyan komşular, ihbarda bulundu. İhbar üzerine gelen Jandarma ekipleri kilitli kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Betül şanal mutfakta kanlar içinde ve ağır yaralı olarak bulundu.Şanal Kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

bursada-fuhus-cinayetinin-detaylari.jpg
NEJLA S. DOLMUŞLA KAÇTI

Jandarma ekiplerinin gördü tanıklaından edindiği bilgiler doğrultusunda olayın ardından evden çıkan kişnin Nejla S. Betül Şahan'ın nişanlısı Ahmet S.'nin ablası Nejla S. olduğunu tespit etti. Ayrıca olay yerinden dolmuşa binerek kaçtığı tespit edilen Nejla S., 1 saat sonra jandarma ekipleri tarafından minibüs güzergahı üzerinde bulunan Gürsu ilçesi yakınlarında yakalanarak gözlatına alındı.
VAHŞET DOLU CİNAYETİ ANLATTTI

Kardeşi Ahmet S.'nin nişanlısı  Betül Şanal ile hem fuhuş hem de kadın ticareti yaptıklarını ifade eden Nejla S., ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmese de sorguda şunları söyledi:

“Betül ile Bursa ve Balıkesir’de fuhuş ve kadın ticareti yapıyorduk. Son dönemlerle yaşadığımız anlaşmazlıkları çözmek için evine gittim. Ancak mutfağa geçtiğimizde aramızdaki para tartışması büyüdü. Mutfakta bulunan ekmek bıçağını aldım ve sırtından bıçakladım. Ardından da olay yerinden kaçtım.”  
bursada-fuhus-cinayetinin-detaylari-001.jpg
'ÖZ ABLAM NİŞANLIMI BIÇAKLAMIŞ'
İfadesine başvurulan Ahmet S. de "Eve gittiğimde polis ekiplerini gördüm. Nişanlımın bıçaklandığını söylediler. Ablam, hayat kadını olarak çalışıyordu. Betül ile bir mekanda konsomatris olarak çalışırken tanıştım. Nişanlıma bu işleri bıraktırmak için uğraştım. Öz ablam Nejla ile Betül oturmuş kahve içiyorlarmış. Bir nedenden dolayı aralarında tartışma çıkmış, öz ablam nişanlımı bıçaklamış" diye konuştu.

Nejla S., sorgusunun ardından 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡