Bursaspor'un kararı ses getirecek! Ali Akman kadro dışı bırakıldı...

Bursaspor'un bu sezon parlayan genç yıldızları arasında en çok dikkat çeken oyuncu olan Ali Akman, Eintracht Frankfurt'a transferinin ardından kadro dışı bırakıldı.

Bursaspor'un kararı ses getirecek! Ali Akman kadro dışı bırakıldı...

Bursasporun maddi yetersizlikler dolayısıyla transfer yapamayıp genç oyuncularını sahaya sürmesiyle birlikte parlayan Ali Akman, takımının TFF 1. Lig'de gol yükünü taşıyan isim olarak sezona devam ediyordu.

Ara transfer dönemi boyunca adı Avrupa kulüpleri ile anılan Ali Akman, tercihini Eintracht Frankfurt'tan yana kullanmış ve Alman ekibiyle sezon sonu için anlaşma sağlamıştı. Bu anlaşmanın etik dışı olduğunu savunan BursasporKulübü ise genç ve gelecek vaat eden oyuncusu Ali Akman'ı çok tartışılacak bir kararla kadro dışı bıraktı. 

Bursaspor'un kararı ses getirecek! Ali Akman kadro dışı bırakıldı...

18 yaşındaki futbolcunun Eintracht Frankfurt'a etik dışı transfer olduğunu belirten yeşil beyazlı kulüp, resmi hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunun dikkatine; Yönetim Kurulumuzun 02.02.2021 tarihinde yapılan toplantısında BursasporKulübünün altyapısında yetişen Ali Akman'ın etik dışı transferinden ve davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. BursasporYönetim Kurulu."

"NE YAPTI DA KADRO DIŞI KALDI?"

Genç oyuncunun geleceğini direkt olarak etkileyen bu karar sonrası sürecin nasıl işleyeceği ise merak konusu. Oyuncunun amcası olan eski futbolcu Ayhan Akman, TRT Spor'da konu hakkında şunları söyledi:

"Ali ne yaptı da kadro dışı kaldı? Yazın da teklifler vardı. Kulübüne para kazandırarak gitmek istedi. Şimdi de kadro dışı kaldı. Goller attı. Bursaspora hizmet etti. Bu çocuğun hayalleri var."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡