Büşra Develi Kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Eleni karekterini canlandıran Büşra Develi kimdir? kaç yaşında sorusunun yanıtı haberimizde.İşte, vatandaşların merakla araştırdığı Eleni karakterini canlandıran Büşra Develi ve karaktere dair önemli bilgiler...

Büşra Develi Kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. İlköğretim eğitiminin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı ve orta öğretim ile lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Sonrasında tiyatro ve oyunculuk eğitimi için İstanbul'a gelen Büşra Develi, sınavlarını kazanarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünde okumaya başladı.

Büşra Develi Kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın "İncir" şarkısına çekilen klipte rol alan Büşra Develi, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Selin karakterini canlandırdı. Ardından 2016 yılında yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Rüzgar rolünü üstlendi. 2017 yılında puhuTV'de yayınlanmaya başlayan Fi dizisinde ana karakter olan Bilge'yi canlandırdı.

Başarılı oyuncu son olarak, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde "Eleni" karakterini canlandırıyor.

Büşra Develi Kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡