Çamaşırcı (Genel) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Çamaşırcı (Genel) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Çamaşırcı (Genel) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Çamaşırcı (Genel) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Çamaşırcı (Genel) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Çamaşırcı (Genel) görev tanımı nedir, Çamaşırcı (Genel) ne iş yapar, Çamaşırcı (Genel) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Çamaşırcı (Genel) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Çamaşırcı (Genel) Tanımı;

Giyecek eşyası, yatak örtüleri ve benzeri eşyaların küçük bir çamaşırhane veya evlerde yıkanması, kurutulması ve ütülenmesi gibi işleri yapan kişidir.

Çamaşırcı (Genel) Maaşı Ne Kadar? 2023 Çamaşırcı (Genel) Maaşları

Çamaşırcı (Genel) maaşı ortalama aylık 12203 _TL’dir. En düşük Çamaşırcı (Genel) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 15900 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Çamaşırcı (Genel) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Çamaşırcı (Genel) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Çamaşırcı (Genel) Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Okur Yazar

Çamaşırcı (Genel) Ne İş Yapar?

Çamaşırcı (Genel), işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Kirli eşyayı cinsine ve yıkanma usulüne göre ayırmak,
b)    Eşyaları bir kurutma makinesinde, kurutma odasında, dolapta, açık havada yahut ısıtılmış metal kalıplar üzerine asarak bir makinede kurutmak,
c)    Eşyaları ısıtılmış el ütüsü veya pres makinesinde ütülemek,
d)    Çamaşırları en olumsuz şartlar altında ırmak veya arklarda yıkayabilir,
e)    Eşyaları teslim alabilir, üzerlerine işaret koyabilir, bunları makbuz üzerinde ayrı ayrı gösterebilir ve müşterilere vermek üzere ayırabilir ve paketleyebilir,      vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Çamaşırcı (Genel) Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Temizlikçiler Ve Yardımcılar

Meslek Grubu :

Taşıt Ve Pencere Temizleme İle Çamaşır Yıkama Ve Diğer Elle Yapılan Temizlik İşlerinde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Çamaşırcılar Ve Ütücüler

Çamaşırcı (Genel) Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Çamaşırcı (Genel) mesleğinin meslek kodu 9121.01 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Çamaşırcı (Genel) maaşlarına ek sizlerde Çamaşırcı (Genel) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN