Carrie Bradshaw ve Mr. Big de "Evde kalın" dedi

Televizyon tarihinin en çok yankı uyandıran, yeni bir devir başlatan efsane dizi Sex and the City'nin başrol oyunculardan mesaj var. Dizinin yıldız karakterleri Carrie Bradshaw ve Mr. Big de "Evde kalın" dedi

Carrie Bradshaw ve Mr. Big de "Evde kalın" dedi

Koronavirüs salgını sebebiyle herkes karantinaya girmiş durumda iken, bu durumdan etkilenen şehirlerden biri de New York. Hayalet kent haline gelen metropolün en simgesel dizisi Sex and The City'nin yıldızlarından ise "Evde kalın" çağrısı geldi.

Sex and the City dizisinin Mr. Big karakterini canlandıran Chris Noth, Koronavirüs günlerinde takipçilerine evde kalma çağrısı yaptı. Noth'un çağrısına dizide Carrie Bradshaw karakterini canlandıran Sarah Jessica Parker'dan destek gecikmedi.

"Benim ailemden seninkine sevgiler, öpücükler"

New York Polis Departmanı'nın çağrısıyla Instagram hesabından video paylaşan Chris Noth, hayranlarına Koronavirüs günlerinde evde kalmaları yönünde seslendi. Noth, "New Yorklular olarak sosyal mesafeyi sürdürmeliyiz, bütün bunlar geçene kadar. Güçlü ve dayanıklıyız ve ülkedeki en iyi polis ekibine sahibiz. Sağlıklı kalın, güvende kalın" dedi. 

Carrie Bradshaw ve Mr. Big de Evde kalın dedi

Dizide Mr.Big'in rol arkadaşı Carrie Bradshaw'ı canlandıran Sarah Jessica Parker, Noth'un paylaşımının altına "Sen bana ne dersen yaparım. Benim ailemden seninkine sevgiler, öpücükler" yazdı. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡