Çekmeköy'lü binlerce genç bilgiyi deneyerek yaparak farklı yeteneklerini keşfediyor

Çekmeköy'lü gençlerin eğitimlerine, ilgi alanları ve yeteneklerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan DENES (Deneysel Eğitim Sistemi) projesi ile binlerce genç her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli alanlarda eğitimler alıyorlar.

Çekmeköy'lü binlerce genç bilgiyi deneyerek yaparak farklı yeteneklerini keşfediyor

Bu proje kapsamında çeşitli yaş grubundaki öğrencilere Hobi Kulüpleri’nde; Ahşap ve Epoksi ile Drama, Deneyimsel Öğrenme Atölyeleri’nde; Bilişsel Becerileri geliştirme, Türkçe / Edebiyat Paragraf Okur Yazarlık, Sayısal Okur Yazarlık ve İngilizce Okumaları Dersleri, Bilim ve Teknoloji Kulübü’nde; Kodlama ve Robotik Yazılım Geliştirme, Kültür Sanat Atölyes’nde; Şiir ve Edebiyat, sinema ve sosyal medya eğitimleri veriliyor.

ekme-koy12.jpg

GENÇLER BİLGİYİ DENEYEREK YAPARAK FARKLI YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

Böylece öğrenciler ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre tercih ettikleri atölye ve kulüplerde deneyerek, uygulayarak, yaşayarak öğrenip ve öğrendiklerini hayat pratiğine aktarabiliyorlar. Bu projeyle gençlerin ince ve kaba motor becerilerini geliştirmek, kreatif ürünler tasarlamalarını sağlamak, bilgiyi deneyerek yaparak öğrenmelerini sağlamak ve farklı yeteneklerini keşfetmeleri amaçlanıyor. Şubat 2020’de yüz yüze başlayan eğitimler yaklaşık 3 yıldır aralıksız şekilde devam ediyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN