Çeşme'deki skandal olay, kaymakamı görevinden etti

Çeşme'de dünyaca ünlü top model Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının darp edilmesi olayı ve ilçede koronavirüs tedbirlerinin yeterince alınmaması nedeniyle kaymakam Hacı Mehmet Kara görevinden alındı.

Çeşme'deki skandal olay, kaymakamı görevinden etti

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın görevinden alınarak yerine Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı getirildi. Kara ise Vali Yardımcılığına atandı. Yaşanan bu görev değişikliğinin sebebi olarak ilçedeki kalabalık tatil görüntülerinin yanısıra Daria Kyryliuk adlı turistin saldırıya uğramasının da etkili olduğu belirtildi.

Çeşme'deki skandal olay, kaymakamı görevinden etti

NE OLMUŞTU?

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, tatil için 3 kadın arkadaşı ile Dalyan'da Momo beach tesisine geldi ve burada tartıştığı güvenlik görevlileri tarafından öldüresiyle darp edildi. Tartışmanın sebebi henüz bilinemezken, şiddete maruz kalan Daria Kyryliuk kanlar içinde kalan yüzünü çekerek İnstagram hesabından ''Sessiz kalmak istemiyorum'' notu ile paylaştı.

Türkiye'den Şeyma Subaşı'nın da aralarında bulunduğu bir çok ünlü kendi adlarına özür dileyip destek verdi.

Çeşme'deki skandal olay, kaymakamı görevinden etti

''SESSİZ KALMAK İSTEMİYORUM''

Aldığı darbelerle yüzünde morluklar ve kanama meydana gelen Kyryliuk, fotoğrafın altına "Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız" şeklinde not düştü.

Saldırıdan sonra model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡