CHP'de yine bir taciz skandalı! Mağdur kadın kan donduran anları anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde patlak veren 'taciz' skandallarına bir yenisi daha eklendi. Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz'ın "Sana yardım edeceğim" diyerek çağırdığı kadına ofisinde tecavüze kalkıştığı iddia edildi. Mağdur kadın yaşadıklarını anlattı.

CHP'de yine bir taciz skandalı! Mağdur kadın kan donduran anları anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde peş peşe patlak veren taciz ve tecavüz skandallarına bir yenisi daha eklendi. Ümraniye, Avcılar, Maltepe, Pendik, Esenler'in ardından Sultangazi'de de benzer bir durumun yaşandığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz, cezaevinde olan eşi tarafından tehdit edildiğini belirterek  CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı'ndan yardım istedi. İddiaya göre kendisinden yardım isteyen genç bir kadının eşinden ayrı yaşadığını ve bir adamdan da hamile kaldığını öğrenen Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz genç kadına tacize başladı.

Genç kadın yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

"MURAT POYRAZ TELEFON NUMARAMI İSTEDİ"

"Beni odasını çağırdı. Benim için elinden geleni yapacağını söyledi. Telefon numaramı istedi ve kendisi de numarasını bana verdi.

"BANA KÖTÜ GÖZLE BAKMAYA BAŞLADI"

Ben ona abi diyordum baba diyordum. Her şey normaldi benim başımdan bir sıkıntı geçti. Ona anlatınca artık onu koz mu buldu kendisine bilemiyorum. Bunu kullanmaya ve bana kötü gözle bakmaya başladı. Hastaneden randevu aldı bana kürtaj oldum onun yardımıyla.

"YARDIMDA BULUNACAĞINI SÖYLEYİP TECAVÜZE KALKIŞTI"

Kürtaj olduktan sonra iş için beni emlakçı ofisine çağırdı. Orda beni öpmeye kalkıştı ve öptü ittim tepki gösterdim. Ben ona abi diyordum baba diyordum. Bir toplantıda benim üstüme yürüdü çenemi sıktı ve vurdu."

Murat Poyraz kimdir? | Tacizde mi bulundu? | Murat Poyraz kimi taciz etti?

PARA TEKLİF ETTİ

Mide bulandıran olay sonrası genç kadının susması için Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yöneticilerinden C.A.'yı devreye soktu ve para teklif etti.

Tehditlere de maruz kaldığını ifade eden Genç kadın, Murat Poyraz'ın oğlu ve adamları tarafından da darp edildiğini belirtti.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NDE TACİZ VE TECAVÜZ VAKALARI

CHP İstanbul teşkilatlarındaki bazı kadınların, CHP'li yöneticiler tarafından tacize ve tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. İlk vaka CHP Maltepe ilçe teşkilatında yaşandı. Sonrasında Avcılar İlçe Teşkilatı, Ümraniye Gençlik Kolları ve Esenler İlçe Teşkilatı'nda yaşanan taciz iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Murat Poyraz kimdir? | Tacizde mi bulundu? | Murat Poyraz kimi taciz etti?

MURAT POYRAZ KİMDİR?

Murat PoyrazCumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanı'dır.

Murat Poyraz göreve geldiğinde "Şahsım adına bu görevi onur ve gururla taşıyacağımı ve ömrüm boyunca benim için çok büyük bir yer tutacağına inanıyorum. Eski Yönetim Kurulunun çalışmalarını arkadaşlarımla daha ileriye götürmeye çalışacağız. Bu aile içerisindeki hizmet yarışıdır. Eski başkanım ve yönetimdeki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim. Bu seçimin kazananı kaybedeni olduğuna inanmıyorum. Kazanan her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır”  ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡