Cimnastikçilerimiz 11 madalya ile milli gururumuz oldu! 19. Akdeniz Oyunları'nda ülkemizi temsil eden sporcularımız rakiplerine göz açtırmadı!

19. Akdeniz Oyunları’nda cimnastik dalında mücadele eden 4 milli sporcumuz, toplamda 11 madalya kazanarak Türkiye'ye gururu yaşattı.

Cimnastikçilerimiz 11 madalya ile milli gururumuz oldu! 19. Akdeniz Oyunları'nda ülkemizi temsil eden sporcularımız rakiplerine göz açtırmadı!

19. Akdeniz Oyunları’nda yarışan İzmirli milli cimnastikçiler İbrahim Çolak, Ferhat Arıcan, Ahmet Önder ve Adem Asil, bireysel yarışlarda 4 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya alırken, takım halinde alınan altın madalya ile beraber toplamda 11 madalya kazanarak Türkiye’yi sevince boğdu.

Cezayir Oran'da, 29 Haziran itibarıyla başlayan 19. Akdeniz Oyunları, tüm heyecanıyla devam ederken, milli sporcularımızdan müjdeli haber geldi. Ülkemizi cimnastik alanında temsil eden 4 erkek sporcumuz, 4 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak toplamda 11 madalya ile Türkiye'yi gururlandırdı. Halen devam eden 19. Akdeniz Oyunları, ülkemiz için umut oldu.

RAKİPLERİNE GÖZ AÇTIRMADILAR

İbrahim Çolak, Ferhat Arıcan, Ahmet Önder ve Adem Asil, Cezayir Oran'da 19'uncusu düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda rakiplerine aman vermeden ülkemize 11 madalya kazandırdı. İzmirli milli cimnastikçilerimizden Adem Asil, genel tasnif ve atlama kategorisinde altın, halka ve barfiks alanında gümüş, yer aletinde bronz madalya alarak adet madalya topladı. Ferhat Arıcan, paralel bar kategorisinde altın, kulplu beygir alanında bronz madalya kazanarak toplamda 2 madalya kazanırken; İbrahim Çolak halka aletinde altın madalya aldı. 4. milli cimnastikçimiz Ahmet Önder ise yer aletinde gümüş ve barfikste bronz madalya kazanarak toplamda 2 madalya aldı.

Bireysel yarıştıkları alanlarda 10 madalya kazanırken takım halinde de yarışarak 1 altın madalya daha kazanan milli cimnastikçilerimiz, toplamda 11 adet madalya kazanarak ülkemize bu gururu yaşattı.

Cimnastikçilerimiz 11 madalya ile milli gururumuz oldu!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN