Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz programı kapsamında TBMM'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantısı'na katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz programı kapsamında TBMM'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantısı'na katılıyor.

Oturum kapsamında Meclis Başkanı Mustafa Şentop önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Şentop'un açıklamalarından satır başları:

Milletimiz sırtını dış güce yaslayanları tasfiye edecektir.

FETÖ her kılığa girebilen cinayet şebekesidir.

Milletimiz o geceki fedakarlıkları ve vatanperverlikleri unutmayacaktır.

Darbecilere ve darbeciliğe yönelik mücadelede en ufak tavizin büyük bedellere yol açacağını zihinlerimizden çıkarmamalıyız.

MEHMET MUŞ: MİLLETİN GÖZ BEBEĞİ ORDUMUZU HAİNLERDEN AYRI TUTUYORUZ

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise şu ifadeleri kullandı:

"Bu vatan darbeyi çıplak elleriyle durdurmuştur. Ömer Halisdemir gibi kahraman vatan evlatları gözünü kırpmadan şehadete yürümüştür. Milletimizin göz bebeği olan ordumuzu bu hain darbecilerden ayrı tutuyor, bu darbecileri asker olarak nitelemiyoruz."

CHP'Lİ VEKİL ÖZKOÇ, KİN KUSTU

Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye kin kustu. Meclis Genel Kurulu'nu karıştıran konuşma, AK Parti milletvekilleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, kendisine verilen sürede yaptığı konuşma tepki çekti. 15 Temmuz Milli Birlik Günü için düzenlenen oturumda konuşmasını 'eski sisteme dönelim' diyen Özkoç'un provokatör ifadelerinin ardından AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı söz aldı. Bostancı şunları söyledi: 

"Bu alçak terör örgütünün hedefinde bir numaralı isim Sayın Cumhurbaşkanıydı. Aynı gece burada bütün partilerden milletvekilleri vardı ve onlar demokrasiye sahip çıktılar. Lütfen Marmaris'i, oradaki suikast timini hatırlayın. Sayın Engin Özkoç, sizin konuşmanız Marmaris'e paralel düşüyor."

AKÇAY: KONTROLLÜ SİYASETÇİLER...

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay konuştu. Akçay'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"15 Temmuz kalkışmasına kontrollü darbe diyenlerin kendileri kontrollü siyasetçilerdir. İhanetin, millete karşı suçun özgürlüğü olmaz. Darbeye teşebbüsün özgürlüğü olmaz. 15 Temmuz darbe girişiminde hedefine ulaşamayan hainler ve efendileri ekonomik dengeler üzerinde oynayarak Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak istemiştir."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡