Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'li Şirketlerle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan kriz'in etkisiyle Türkiye'deki ABD'li şirketlerin temsilcileriyle bir araya geldi. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan şirket temsilcileriyle neler konuştu? Detaylar haber sitemiz bolgegundem.com'da.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'li Şirketlerle Görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD'li şirketlerin Türkiye temsilcileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD ile sorunların iş dünyasını etkilemesini istemem. Türkiye karşılaştığı sorunların üstesinden gelebilir." dedi.  
ABD'li şirketlerin Türkiye temsilcileriyle yapılan görüşmeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomi kurmayları katıldı.

Görüşmede üst düzey yöneticilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Firmalara, 'yatırımlarınızı devam ettirin, yatırım yapmaktan çekinmeyin mesajı' en üst seviyeden verildi. Ekonomi kurmayları da toplantıya katıldı.

Başkan Erdoğan şu mesajları verdi:

Başkan Erdoğan, "ABD ile sorunların iş dünyasını etkilemisini istemem. Serbest piyasa prensiplerinden taviz verilmeyecek. Türkiye uzun vadede büyüme performansını koruyacaktır." dedi.

STRATEJİK ORTAKLIĞIMIZ YATIRIM VE TİCARET İLE GÜÇLENECEK

Erdoğan, "Türkiye ihtiyaçlara göre gereken düzenlemeleri yapmaya devam edecektir. Stratejik ortaklığımız yatırım ve ticaret ile güçlenecek" diye konuştu.

TÜRKİYE KARŞILAŞTIĞI SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİR

Erdoğan, " ABD ile sorunların iş dünyasını etkilemesini istemem. Türkiye karşılaştığı sorunların üstesinden gelir" dedi.

'TÜRKİYE GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPMAYA DEVAM EDECEK'

 "ABD'ye karşı alınan önlemlerin işletmelere zarar vermemesine dikkat ediliyor." diyen Erdoğan, "Türkiye değişen durumlara ve ihtiyaçlara göre gerekli düzenlemeleri yapmaya devam edecek. Siyasi konuları ekonomik konularla karıştırmayı doğru bulmuyorum." ifadesini kullandı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡