Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafla iftar programında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafla iftar programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafla iftar programında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafla iftar programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Hamd olsun el birliğiyle İstanbul'u bir dünya şehri haline getirdik. Eksiklerimiz yok mu Elbette var. Bunları birlikte çözeceğiz. Yeter ki gönül bağımız güçlü olsun, yeter ki kalpten kalbe giden o yol hep açık kalsın.

Günümüz şartlarına uygun yeni bir esnaf ve sanatkarlar kanununu biz çıkardık. Sıkıntıya düşen kardeşlerimizin borçlarını defalarca yapılandırarak işlerini sürdürmelerini sağladık. Sigorta primlerinde indirim yaptık. İstihdam desteğiyle, düşük faizli kredi desteğiyle sizlerin hep yanında olduk.

Ticareti olarak kullanılan araçların yenilenebilmesi için ÖTV'yi sıfırlamıştık. Gerekirse bu ay sonunda biten bu uygulamanın süresini uzatabiliriz.

Taksiler konusunda hala şikayetler geliyor. Milli bir yazılım olan itaksi uygulaması şehir içi ulaşımda önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır.

İstanbul'u dünya şehri haline getirdik, eksiklerimizi beraber çözeceğiz. Önümüzde çözülemeyecek hiçbir mesele, aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Taksi şoförlerimizin çağın gerekleriyle donatılması gerekiyor. Ticari olarak kullanılan araçların yenilenmesi için ÖTV'yi sıfırlamıştık. Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yok. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. UBER konusu bizde bitmiştir. Böyle bir şey yok.

İki aday arasındaki oy farkı 13 bin 729. Birileri bu kadar nedeniyle hem YSK hem de AK Parti'ye saldırıyor hakaret ediyor. Bu kesimler ortaya çıkan tablo karşısında ne yapmamızı istiyor. Göz mü yummalıyız? Sandıklara sahip çıkamadık diye bizim da kabahatimiz var. Peki hırsızın hiç nmi suçu yok? Milletin AK Part'ye verdiği oyu gasp edenin hiç mi suçu yok. YSK mazbatayı bir adaydan alıp ötekine vermedi. Çözümün sandıkta aranmasına hükmetmiştir. Herkesin bu karara saygı duyması gerekir. 31 Mart'ta hakkıyla seçimi kazanmışsanız 23 Haziran'da da kazanırsınız. Seçimin yenilenmesine böyle şiddetli şekilde karşı çıkılmasını manidar buluyoruz.

YSK'nin tespitlerine göre İstanbul'daki 31 bin 186 sandığın 754'ünün başkanları açıkça kanuna aykırı şekilde atanmıştır. İşte hırsızlık burada..

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡