Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri canlı yayında değerlendiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri canlı yayında değerlendiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri canlı yayında değerlendiriyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon kanalında düzenlenen canlı yayında gündeme ilişkin gelişmeleri değerlendiriyor. Başkan Erdoğan, 31 Mart neden beka seçimi, Cumhur İttifakı ne vadediyor, ekonomi üzerinden yapılan operasyonlara karşı hamleler neler, tanzim satışlar amacına ulaştı mı, Suriye meselesi, Pakistan-Hindistan gerilimi ve Amerika'yla ve Avrupa'yla ilişkileri gibi başlıklara ilişkin kritik açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları...

Türkiye'nin aslında en önemli sorunu beka sorunu ile birlikte bir muhalefet sorunudur. Türkiye bir muhalefet sorunu yaşamaktadır. Şu anda kendi kendisi ile çelişen bir ana muhalefet lideri var. 31 Mart seçimleri normal bir seçim olmaktan çıkartıyor bu durum. 100'ün üzerinde benim vatandaşım askerim şehit olacak sen bunu beka sorunu olmaktan çıkartacaksın. Daha da öte bu bölgeye 23 bin TIR silah, mühimmat, araç gereç geldi. Peki Irak'tan bunlar kime geldi YPG'ye PYD'ye geldi. Bunlar PKK'nın yan kolu. Bunlar bu mühimmatı nerede kullanıyor Kuzey Suriye'de kime karşı bize karşı kullanıyor. Bizim bir Cerablus, bir Afrin operasyonumuz olduysa bunun sebebi açılan terör koridaronu beka sorununu ortadan kaldırmak için yarma harekatı yapıp Zeytin Dalı Harekatı ile o işi yok etme yoluna gittik. Biz Kobani'de bile oradaki Kürt kardeşlerimizi Türkiye'de kabullendik ve hala onlara ev sahipliği yapıyoruz.

ERDOĞAN: BAY KEMAL PKK'YI TERÖR ÖRGÜTÜ SAYMIYOR

Bay Kemal PKK'yı da terör örgütü saymıyor. Kandil'de şuan ki ittifaka her türlü destek veriliyor. Terör örgütü saldırılarında yüzlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesini görmezden geliyor.

CHP, İYİ Parti Doğu'da doğru düzgün miting bile yapamıyor. O ittifakla oraları tamamıyla terör örgütünün desteklediği HDP'ye teslim etmiş vaziyetteler. Biz her yerde varız. Cumhur İttifakı olarak da bunu dayanışma şeklinde sürdürüyoruz.

BUNUN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ DİYARBAKIRDIR

Geçmişte yaşananlar çok önemli bir ders. 31 Mart'tan sonra benzer şeyler yaşanırsa işi anında yargıya götürür, kayyumlar için yolu açarız. Ne denli faydalı olduğunu yaşayarak gördük. Biz belediyelere destek veriyor muyuz veriyoruz. Bu Kandil'e gönderiliyorsa veya teröristlere destek olarak verenlere iyi yapıyorsunuz aynen yolunuza devam edin mi diyeceğiz hayır. Hemen işlem başlatıp kayyumlarımızı atayacağız. Bunun en güzel örneği Diyarbakır'dır. Yakın zamanda gidip gördüyseniz bütün caddeler ışıl ışıldır, dört gidiş dört geliş yollar vardır. Gençliğin rahatlıkla oturduğu oralarda birbirleriyle sohbet ettiği kafeteryalar oluşmuştur. Öbür yanda Dicle piknik alanları oluşmuştur. Kurşunlu Camii inşa edilmiştir. Sur içi denilen bölgeler elden geçirilmiştir. Buralar kentsel dönüşümle yeniden sahiplerine yapılarak teslim edilmiştir. Şırnak aynı şekilde Van aynı şekilde Hakkari aynı şekilde bütün bölgede değişim dönüşümler kayyumların gayretleri ile bugünkü hale gelmiştir. Bunlar sizin de aracılığınızla milletimize gösterilmesi büyük önem arz ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri canlı yayında değerlendiriyor

ERDOĞAN: BU KADIN ŞİRAZESİNDEN ÇIKMIŞ

Bu kadın şirazesinden çıkmış. Ben daha önce Denizli'deydim. 30 bini aşkın Denizlili kardeşlerim vardı. Orada böyle bir ifade kullanıp kullanmadığımı Denizlili kardeşlerim ruberu biliyorlar. Zaten Bay Kemal yalancı. Man adaları diye bir şey tutturdu Bay Kemal. Ben ve ailem dava açtık. Bu davaları kazandık. Henüz paraları tahsil etmedik. Bu paraların ödenmesi için CHP'li milletvekilleri yardım sandığı kurdular. Ben bunu inşallah Mehmetçiği Güçlendirme Vakfı'na vereceğim dedim. Bunun onayı gerekiyor, parayı tahsil edeceğiz. Meral Hanım, Tayyip Erdoğan'ın ne olduğunu çok iyi bilir. Meral Hanım istikamet üzere yaşayan birisi değildir. O da yalancıdır. Bir ara genel başkanlıktan ayrılıyorum dedi, sonra ne oldu? Geri geldi. Meral Hanım, Tayyip Erdoğan halkına terörist diyecek kadar istikametini kaybetmemiştir. Ey Meral Hanım Türkiye'de Kürdistan diye bir yer var mı? Sen bunu nasıl kabul edeceksin? Hem bunu kabul edeceksin hem de Kürdistan diyenlerle yanyana olacaksın.

NEREDEN YÖNETİLİYOR? KANDİL'DEN YÖNETİLİYOR

Böyle bir lafı nerede söylemişim, ispat etsinler, iftira atmasınlar. Biri kalkıyor 'Bizim arkamızda YPG, PYD, PKK var'. Biz ne diyoruz 'Biz arkamızda halkımız var Allahımız var'.Onlar sırtını oraya dayıyor biz de halka ve Hakka dayıyoruz. HDP Kürt kardeşlerimin derdiyle dertlenen bir parti değildir. Terör örgütü PKK'nın payandasıdır. Nereden yönetiliyor? Kandil'den yönetiliyor. Bir diğeri çıkıyor HDP'nin içinden 'Terörle Mücadelesi yasası 1 Temmuz'a kadar kaldırılmazsa savaş çıkar'. Bütün bunlar konuşuluyor, bunları duymamazlıktan mı geleceğiz Meral Hanım. Kandil ve Pensilvanya destekli zillet ittifakıyla karşı karşıyayız. Bugün Denizli'de ikisinin beraber yaptığı mitingtir. Yalan makinası devreye girmiştir.

ANKET AÇIKLAMASI

Bazı anketlerin maniplasyon için kullanıldığına şahit olduk, şahit oluyoruz. Biz yine anket yapıyoruz ama biz kendimiz yapıyoruz. Yolumuzu ve yolculuğumuzu şekillendiriyoruz. Ama nereye kadar bunlara güveniyorsunuz derseniz artık bundan 4-5-6 seçim öncesi anket ciddiyetleri kalmadı. Maniplasyon çok ileri. Sipariş üzere anketler yapılıyor. Bir tane anket şirketi kullandıkları anketörler vesaire falan icabında aynı kişiler oluyor. Buradan belli sipariş üzere aldıkları havuzdan çıkanlara kalkıp şu anketi yaptım diyor. Burada belli satışlar var, dolayısıyla güven vermiyor. Biz kendi parti çatımız altında yaptırmak suretiyle daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Bu sonuçları paylaşmıyoruz, çalışmalarımızı yönlendirmek için değerlendirme yapıyoruz.

"KENDİSİ İSTANBUL'DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU, KAĞITHANE'YE KAĞITTEPE DEDİ"

Siyasetçi gurur, kibirle milletinin karşısında durmayacak. Mütevazı olacak ki halk onu sevsin. Samimiyet olacak, yaptığı işte samimi davranacak ve tabii gayret olacak. 17 yıldır sadece Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak, 4,5 yıl belediye başkanı olarak görev yapmış bir evladı olarak Erdoğan'ı ve arkadaşlarını tanıyor. Bir Kayserili Mehmet Özhaseki'yi tanımam der mi? Sayın Özhaseki bu işi iyi bilen arkadaşlarımdan bir tanesi. Ben Bay Kemal gibi konuşmuyorum. Soruyorlar 'İnce'yi niye belediye başkan adayı yapmadınız' deyince 'Onun belediye başkanlığı yok' diyor. Sanki kendisinin belediye başkanlığı vardı geçmişinde. Kendisi İstanbul'da belediye başkan adayı oldu, Kağıthane'ye Kağıttepe dedi.

"İSTANBULLULAR BİNALİ BEY GİBİ MARKA İSMİ İHMAL ETMEYECEK"

İstanbul'a belediye başkanlığı yaptığım döneminde Binali Bey benim genel müdürümdü. Sonra milletvekili oldu aynı zamanda Ulaştırma Bakanlığı görevini kendisine verdik. Daha sonra Başbakanlık görevine verdi. Şimdi de TBMM Başkanı'ydı. Sonra da İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı olarak Binali Bey'i gönderdik. Ben inanıyorum ki, İstanbullular Binali Bey gibi markayı asla ihmal etmeyecektir. Diğerlerinin büyük düşünebilen bir yapısı yok. İzmir'de adayları kantara çıkaracaksınız. Şimdi İzmir'de Nihat Zeybekci nire karşısındaki nire? Zeybekci özel sektörünü çok iyi bilen, iki dönem Denizli'de belediye başkanlığı yapmış. Ekonomi Bakanlığı yapmış. Daha sonra İzmir'den belediye başkanı olarak görevlendirdik. Her ne kadar Denizlili olsa da İzmir'de yatırımları olan bir arkadaşım. İzmir'e bugüne kadar kazandırılamayan bir çehreyi kazandıracak.

"CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE'NİN ADETA YENİDEN İNŞASI İÇİN BİR ŞANSTIR"

Sayın Bahçeli'nin duruşu, devlet ebed müddet anlayışına ciddi anlayışa sahip çıkması önemli. 7 Ağustos'a Kılıçdaroğlu son akşama kadar olumsuz bir cevap verdi. Son akşam baskılara dayanamadı, geleceğini söyledi. Hayatında görmediği bir katılımı Yenikapı'da gördü. Bir müddet geçtikten sonra yan çizdi, Yenikapı ruhunu inkar etmeye başladı. Cumhur ittifakı pazara kadar değil mezara kadar dedik. Bu seçim çok çok önemli. Cumhur İttifakı sadece bir seçim kazanmak için oluşturulmadı. Taban tarafından benimsenmiş uzun vadeli bir birlikteliktir. Öyleyse Cumhur İttifakı ülkemizin yaşadığı bu muazzam dönüşümün ana eksenidir. Bunu göreceğiz. Cumhur İttifakı Türkiye'nin adeta yeniden inşası için bir şanstır.

FETÖ ile mücadelede bir defa onlar da ummadıkları,beklemedikleri bir darbeyi kesinlikle bizden yediler. Şu anda kaçacak delik arıyorlar.Yurt dışına kaçanlar oldu. Türkiye'de kendini kamufle etmeye çalışanlar var. Bunlar AK Parti iktidarında yanımızda yer alıp, millete darbe vurmaya kalkanlardan biri olarak FETÖ temayüz oldu. Tabii ki yanlışımız olmadı değil, oldu. Ne zaman bunu anladık tabii ki üstlerine girdik. Bir kısmı içeride, bir kısmı Amerika, bir kısmı Almanya'ya kaçtı. Samimi olan devlet başkanları sağolsunlar bunları yakaladıkça teslim ediyorlar. Yargılanıyorlar. Bunlara bizim af diye bir şeyimiz sözkonusu olamaz. Mübebbet, ağırlaştırılmış müebbet, 10 yıl ne yerlerse, bunu yiyecekler. Cezasını çektikten sonra çıkar, çıkmaz ayrı bir konu. Hiçbir FETÖ'cünün yaptığı yanına kâr kalmayacak. Milletimiz müsterih olsun. Eninde sonunda bukalemun kılıkları da buluyoruz, bulacağız. Cezayı çekti bitti diye bir şey yok. İstihbarat örgütleri niye var. Huylu huyundan vazgeçmez.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri canlı yayında değerlendiriyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: FETÖ'DE İŞİ GEVŞETİRSEK BUNUN BEDELİ AĞIR OLUR

Ceza bitti, tamam artık istediği gibi hareket etsin diye bir şey olmaz. Toplumun içinde bu hassasiyet olmadığı takdirde birçok bedeli her an ödeyebiliriz. FETÖ'ye 2017-1018 toplamında 122 bin 562 gözaltı yapıldı 23 bin 10 kişi tutuklandı.Bugün itibarıyla 3 bin 306 FETÖ operasyonu yapıldı ve 1385 tutuklama işlemi gerçekleşti. Takip ediyoruz, işi gevşetirsek, bir rehavet sözkonusu olursa bunun bedeli ağır olabilir.

"TRUMP'A BİZZAT SÖYLEDİM: SAVAŞ KÜRT KARDEŞLERİMLE DEĞİL!"

Adana Mutabakatı gereği Türkiye oraya girebilir. Biz Suriye'ye niçin girdik? Bu teröristleri kovalamak için. Afrin, Zeytindalı'nda bunun için. İdlib'te attığımız adımlar bunun için. Rusya ile olan birlikteliğimiz, ABD ile görüşmelerimizin arkasında bu yatıyor. Burada Amerika'nın zaman zaman bir yanlışı var. 'Kürtleri vurmayın' gibi yaklaşım. Ben bunu Trump'a 'sayın Başkan bizim yaptığımız savaş Kürt kardeşlerimizle değil, terör örgütü iledir. Bunların içinde Fransız, Alman, İngilizler de olabilir" dedim.

"CAN DÜNDAR BIRAKTI KAÇTI GİTTİ"

Bunların bir ahlaksızı vardı. Adli kontrolle serbest bırakıldı. Nerede bu adam? Açık söyleyeyim Adil Öksüz. Aynı şekilde Can Dündar olayı. 5 yıla mahkumiyeti söz konusu. Adli kontrolle serbest bırakılıyor. Ve adam bıraktığı gibi kaçıp gitti. Bu adam vatan haini. Almanya'da, şurada burada Türkiye düşmanları bunları bağırlarına basıyorlar. Bunlardan ders çıkarmamız lazım. Malum Zaman Gazetesinin başındaki adam da öyleydi. Onunla ilgili karar verildi o gece hemen kaçtı gitti. Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmadı.

"BU TEZGAHI KAFALARINA GEÇİRİRİZ"

Bu millet 15 Temmuz'u terse çevirmiş millet. Bugün biz 15 Temmuz'a göre her birimiyle çok daha güçlü ve kuvvetliyiz. İstedikleri kirli tezgahı kursunlar, bu tezgahı bunların kafasına geçiririz. Her türlü tedbirimiz var. Şimdi denizde tatbikat yapıyoruz, Yunanlılar bayağı ürkmüşler. Bizim korkumuz yok. Şu anda en iyi kamuoyu araştırması 31 Mart sandıklardır. 30 büyükşehirimizi kim kazanacak, 51 vilayet, 922 ilçede kim kazanacak ortaya çıkacak.

"MERAL HANIM SEN ÜLKÜCÜYDÜN, MİLLİYETÇİYDİN, KENDİNE GEL"

Savunma sanayinde biz göreve geldiğimizde yüzde 20'si yerliydi yüzde 80 ithaldi. Şu anda bizim savunma sanayindeki yerli ürünlerimizin oranı yüzde 65-70'i buldu. Bu bizi teknoloji olark da güçlü bir konuma taşıdı. Şimdi biz bu adımları atarken buralardan aldığımız güçle mesela İHA bunu bulamıyorduk. Bize 48 saatliğine verelim demişlerdi. Şimdi bizim öyle bir durumumuz yok. İsrail'den aldıklarımız vardı HERON'lar bozulduğunda yapamıyorduk. Şimdi daha büyüklerini yapıyoruz. Bir kaç aç içerisinde onlar devreye girecek. Şimdi akıllı bombalar var. Onunla işaretlenen yeri duman ediyorsunuz. Ama Bay Kemal bundan rahatsız. Niçin oralara gidiliyor diyor. Bay Kemal bundan rahatsızsa başka kim rahatsız HDP de rahatsız bugünkü konuşmasına bakılırsa Meral hanım da rahatsız. Meral Hanım sen Ülkücüydün, milliyetçiydin. Kendine gel. Parti kurulurken sen bizi de sattın. Biz partimizi kurarken belli yerlere geldi ondan sonra Afyon'da ortadan kayboldu. Böyle birisi bu. Bunları herkesin tanıması lazım. Gelecek inşallah çok daha iyi olacak.

S-400 konusunu biz işi bitirdik. Artık konuşmanın anlamı yok. Biz gerek Putin ile gerek Rusya ile bütün bunlar konuşuldu anlaşıldı imzalar atıldı. Bizim şimdi bir geri dönüşümüz olamaz. Bize böyle bir ahlaksızlık yakışmaz bu ahlaki değildir. Biz bir anlaşma yaptıysak onun arkasında dururuz. Kimse bizim tükürdüğümüzü yalamamızı beklemesin. Bize bugün bunları diyenler Yunanistan, Slovakya'ya S-300'ler için neden sesini çıkartmıyor? Biz Ruslarla ortak S-500'leri yapacağız belki. Sen aldığın her ürünü bize sorarak mı alıyorsun hayır dolayısıyla biz de bağımsız bir Türkiye'yiz ve her alanda adımlarımızı atıyoruz ve Rusya ile de adımlarımızı attık imzalar tamam ve çok çok uygun şartlar altında da anlaşmamızı yaptık. Bize bunun gönderimini de Temmuz'a kadar çektiler. İlk partiyi Temmuz ayında alacağız.

ABD'NİN TÜRKİYE'Yİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKE LİSTESİNDEN ÇIKARMASINI SAMİMİ BULMUYORUM

Ben bunu duyunca arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Ben bunu sağlıklı ve samimi bulmuyorum. Biz bir 75 milyar dolarlık hedef koyacağız sonra damadını göndereceksin ki ben kabul ettim bunu şimdi arkasından hemen bunun olması düşündürücü. Büyük bir ihtimalle bu hafta içerisinde Berat Bey kendisiyle konuşacaktır belki de mesajlaşmıştır. Bu konuda köprü iyi çalışıyor. Ama bunlar tabi yakışık şeyler değil. Sene 74 sene 2019 böyle bir şeyin adımı atılmış şimdi de bunun kaldırılma noktasına gelmesi doğru bir şey değil. Türkiye her türlü tedbirini kendine göre alıyor. Kimse bizi terbiye etmeye kalkmasın bizim buna karşığı bağışıklığımız var.

Amerika bu silahları kendisi için alıp gidecekse malıdır, alsın gitsin. Hayır alıp götürmeyecekse versin bize! Biz oturup pazarlığını yaparız, alırız vesaire. Bunları kalkıp da vermesin. Teröriste parasız veriyorsun, biz paralı istiyoruz vermiyorsun. Ondan sonra da kongrede şu kadar harcadık vs. deniyor. Sizin yaptığınız bu. Ruslar S-400 konusunda bize gönderimini Temmuz'da yaptılar. İnşallah ilk partiyi Temmuz'da alacağız.

"LİDERLER OLARAK KAVGA EDECEK HALİMİZ YOK"

İki lider olarak sayın Trump'ın şahsıma yönelik teveccüh dolu sözleri gibi benim de ona karşı teveccüh sözlerim var. Bu liderler olarak kavga edecek halimiz yok. Türkiye sıradan bir ülke değil. 82 milyon nüfus, altyapısını güçlendirmiş, gelişmekte olan sanayi ve ileri teknolojiyle farklı bir durumda. Şu anda bizim THY olarak filomuzun yarısı neredeyse Boeingtir.

S-400 konusunda işi bitirdik, geri dönüşümüz asla olamaz. Ruslarla anlaştık, ortak üretime gireceğiz, belki S-400'den sonra S-500'e gireceğiz

Zincir marketler fahiş fiyatları sürdürürse her alana gireriz. 81 vilayete yayarız.

"31 MART'A KADAR BU İŞ BİTTİ BİTTİ"

Zincir marketler fahiş fiyatları sürdürürse her alana gireriz. 81 vilayete yayarız. 31 Mart'a kadar bu iş bitti bitti. Bazı marketler işte bize darbe vuruldu diyorlar. Ne darbesi. Sen sebze meyveden mi kazanıyorsun bunları. Siz bir çocuk bezinde dahi rakamları bire beş, bire on dövize bağlantılı arttıracak olursanız biz o alana da gireriz. O kuruluşlarla görüşeceğiz, mahalle aralarındaki küçük marketler var ya icabında onlarla da anlaşma yoluna gireriz ve şu andaki fiyatların çok çok altına düşerek bu adımı atarız. Benim vatandaşıma ucuza, sağlıklı ürün getirme, sağlama devletin görevidir.

"UCUZ ET KONUSUNDA İSTİKRARI SAĞLAMAMIZ LAZIM"

Belli bir noktaya getirdik biz bunu. Ama biz istiyoruz ki bu istikrarlı olsun. Bonfile olamayabilir pirzola olamayabilir ama kuşbaşı et alsın kıymasını alsın. Canlı hayvan konusunda da istikrara doğru gidiyoruz. Sütte mesela şu anda çok iyi konumdayız. Yıllık tüketime baktığımızda neredeyse 1'e 2 artmış vaziyetteyiz. Ucuz et noktasında da piyasaları ciddi anlamda tutuyoruz. 35 liraya kıymaya çıkar kuşbaşını 38 liraya çıkar bunlara müsade etmeyeceğiz. 28-30 noktasında istikrarı sağlamamız lazım.

"İSTESEN DE İSTEMESEN DE BİZ UZAYA ÇIKACAĞIZ"

CHP zihniyeti bu. Biz burs veriyoruz öğrencilerimize CHP AYM'ye götürdü bunu ve AYM onları haklı gördü. Başbakanlıktan her müracaat edene kredi ve burs verdik. Kimseyi boş çevirmedik. Daha sonra bu işi kredi yurtlar kurumuna bağladık ve şimdi bu kurum üzerinden veriyoruz. Fakat gençler bursu istiyor da krediyi istemiyor. Fakat geri öderken faiz yok, sigortalı iş bulmadan da ödeme yok. Ey CHP istesen de istemesen de biz uzaya çıkacağız bu adımı atacağız. Antartika'ya giden gençlerimiz öğrencilerimiz heyecanla gittiler.Bunlar geride nal toplasınlar. Biz bu makamları millete hizmet etme makamları olarak görüyoruz. Hizmet ederken de geride hoş sada bırakalım istiyoruz. Bunun önüne hiç kimse geçemez.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
MGM uyardı: Tam tamına 45 il için sarı kod sinyali verildi, işte detaylar…
MGM uyardı: Tam tamına 45 il için sarı kod sinyali verildi, işte detaylar…
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Zonguldak'ta ilginç görüntüler! Jandarma üniforması ile vatandaşlara GBT kontrolü yapan kadın, gözaltına alındı!
Zonguldak'ta ilginç görüntüler! Jandarma üniforması ile vatandaşlara GBT kontrolü yapan kadın, gözaltına alındı!
İstanbulun göbeğinde maymun paniği! Firar eden maymun binalara tırmandı!
İstanbulun göbeğinde maymun paniği! Firar eden maymun binalara tırmandı!
Çok Okunanlar
DEM Parti, skandallarına bir yenisini daha ekledi! Belediye meclis salonundaki Türk bayrağını kaldırdı!
DEM Parti, skandallarına bir yenisini daha ekledi! Belediye meclis salonundaki Türk bayrağını kaldırdı!
Polat çifti hakkında yeni gelişme! Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı tahliye kararını açıkladı!
Polat çifti hakkında yeni gelişme! Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı tahliye kararını açıkladı!
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
İsrail, İran'a yönelik havadan saldırı başlattı! İsrail'in İran'a saldırısının ardından Tahran'dan peş peşe açıklamalar geldi!
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…