Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin hizmetinde mesaimiz sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadelede  yapılan çalışmalara ilişkin Twitter hesabından bir video paylaşarak,"Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadelede  yapılan çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak"Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Bakanların video konferans yoluyla yaptıkları görüşmeyi içeren video yayımlandı. Videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile video konferans yoluyla konuşuyor. Alınan önlemler, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan videoda, "(Doğalgaz ve elektriğin kapanması) Biz daha zor günler yaşadık böyle bir şeye girmedik. Sosyal devlette de böyle bir adım atılamaz." dedi.

 

UZAKTAN EĞİTİM 

Erdoğan,"(Uzaktan eğitim) İnşallah bu çalışma yöntemiyle geleceğe yönelik çok çok farklı bir sistemi de oluşturmuş oluyoruz, oturtmuş oluyoruz." diye konuştu.

OKULLARIN TATİLİ UZAYACAK MI?

Erdoğan'ın okullarının tatilinin uzatılmasına ilişkin olarak,"(Okullarda tatilin uzatılması) Bilim Kurulu uzatılmasında fayda var diyorsa ona uyalım, çünkü işin ehli onlar." şeklinde konuştu.

"ÜRÜNLERİ FAHİŞ FİYATTA SATANLARA HESABINI SORARIZ"

Erdoğan, "Ürünleri çok değişik kanallarla yurt dışına kaçıranlara, ülkemiz içinde bu ürünleri fahiş fiyatlarla satanlara bu işin hesabını sorarız." dedi.

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡