Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele tur düzenliyorlar

Ortadoğu ülkelerinden tatile gelen turistlerin isteği üzerine 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı'nın kaldığı otele denizden turlar düzenleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele tur düzenliyorlar

Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne, Ortadoğu ülkelerinden tatile gelenlerin talebi üzerine, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konakladığı ve darbeci askerlerin saldırısına uğrayan Grand Yazıcı Turban Otel’e denizden turlar düzenlenmeye başlandı.

"OTEL YAKINLARINDA O GECE YAŞANANLARI TURİSTLERE ANLATTIK"

Habertürk"ün haberine göre, Sezonda Ortadoğu’dan 10 bin turist getiren Heysem Tur’un Marmaris Bölge Müdürü Metin Heysem, bir ay önce Ürdünlü turistlerin talebi üzerine yaptıkları tur ilgi görünce sürekli hale getirdiklerini söyledi. Marmaris koylarındaki deniz yolculuğunun güzergâhını değiştirdiklerini ve otele yakın bölgeden geçtiklerini belirten Heysem, “Bir süreliğine otel yakınında durarak turistlere bilgi verdik. O gece yaşanılanları anlattık. Turistlerin ilgisiyle karşılaştık” dedi.

FOTOĞRAF ÇEKİYORLAR

Günübirlik tur tekneleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konakladığı oteldeki villanın yakınlarına geldiğinde yaklaşık 45 dakika demir atıyor. Rehberler turistlere 15 Temmuz’da ilçede ve Türkiye’de yaşananları anlatıyor. Turistler otelin fotoğrafını çekip selfie yapıyor. Tura en çok Ürdün, Lübnan ve Filistin’den gelen turistler ilgi gösteriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡