Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kaç yılında? Nerede çekildi? Bugün hangi kanalda? Saat kaçta? soruları internette araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için bu merak edilenleri araştırdık. İşte tüm merak edilenler.

Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

Dağ 2 filmi bugün tv ekranlarında yer alıyor. Bundan dolayı aranma motorlarında bu film araştırılmaya başlandı. Peki Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kaç yılında? Nerede çekildi? Bugün hangi kanalda? Saat kaçta? Tüm detaylar haberimizde...

DAĞ 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Oğuz ve Bekir'in askerlik süresi bitmeye yaklaşmıştır. Bu ikili, Özel Kuvvetler Komutanlığına başvurmak isterler. Fakat Bekir'in dizindeki sakatlık, Oğuz'un omzundaki sıkıntı yüzünden reddedilirler. Bu sırada birinci filmde şehit olan Yaşar Demir'in yakın arkadaşı Veysel Gökmusa konuşmaya tanık olur ve bu ikiliyi eğitimlere alır. İkili altı yıl boyunca çetin eğitimlerden geçerler, Bekir dizinden tedavi görür. 6 yıl sonra ise, kod adı "Fırtına Getiren" olan Muhabere Arama-Kurtarma (MAK) 8 timi ile Irak'a operasyona giderler.

Operasyon, IŞİD'in esiri gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmak üzerine kuruludur. Görev, Ceyda Balaban'ı Türkiye'ye geri götürmektedir. Fırtına Getiren timi başarıyla Ceyda Balaban'ı kurtarır. Türkiye'ye dönüş yolunda ise 2 tane Irak Türkünü IŞİD'in elinden kurtarıp yanlarına alırlar. Türkiye'ye dönüş yolunda bir gece köyde dinlenmek isterler. Bu köy, Türk köyüdür. Telsizden gelen istihbaratta bu köye IŞİD'in yağma yapacağı belirtilir. Yarbay Veysel Gökmusa, görevi gereği köyü bırakıp, Ceyda Balaban'ı Türkiye'ye ulaştırmak istese bile duygularına yenik düşer. Telsizde kararlaştırılan buluşma yerine köyün çocukları ve gazeteci Ceyda Balaban götürülür. Helikoptere onlar bindirilir ve Fırtına Getiren timi köye geri döner. Amaçları köyü vatan toprağı gibi savunmaktır. "Son kale" adını verdikleri binaya sivilleri getirip güvene alırlar ve binanın üstüne bir Türk bayrağı çekerler. IŞİD ise yavaş yavaş köye yaklaşmaktadır. Köyde çetin bir savaş olacaktır.

Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

DAĞ 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLMİŞTİR?

Dağ 2 filminin çekimleri, Ankara, Konya ve Adana'da gerçekleşmiştir. Filmde Türk Silahlı Kuvvetleri'nden alınan özel izinle gerçek ve Türkiye üretimli milli silahlar ve zırhlı askeri kara araçları kullanılmıştır.

Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

DAĞ 2 OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar’ın yaptığı 2016 yapımı aksiyon, savaş ve dram filminin oyuncu kadrosu şöyle;

Çağlar Ertuğrul Üsteğmen Oğuz Çağlar
Ufuk Bayraktar Uzman Çavuş Bekir Özbey
Murat Serezli Kurmay Yarbay Veysel Gökmusa
Ahu Türkpençe Gazeteci Ceyda Balaban
Atılgan Gümüş Astsubay Kademeli Kıdemli Başçavuş Mustafa Şahin
Murat Arkın Astsubay Kıdemli Üstçavuş Arif Sayar
Ahmet Pınar Astsubay Kıdemli Başçavuş Eşref Çullu
Armağan Oğuz Astsubay Kıdemli Çavuş Baybars Yücel
Açelya Özcan Nabat
Buse Varol Ece
Ozan Ağaç Çiya
Uğur Özarslan Er Savaş Civan Hatipoğlu

Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

DAĞ 2 FİLMİ HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Star TV'de bu akşam saat 20.00'da seyircisi ile buluşacak

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987, İzmer - Karşıyaka doğumlu Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur.
Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahne almıştır. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. Kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşmaktadır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır.[3] Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir ve Benim İçin Üzülme gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

Dağ 2 filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönetmenliğini yaptığı Dağ filminde rol aldı ve ününü artırdı. Bunun üstüne Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.

Filmografi
Sinema
2012 Dağ Üsteğmen Oğuz Çağlar
2015 Bana Masal Anlatma Haşmet
2016 Dağ II Üsteğmen Oğuz Çağlar
2017 Biz size döneriz Akin Yilmaz
2018 Ailecek Şaşkınız

Televizyon
2012-2014 Benim İçin Üzülme Sinan Avcıoğlu
2014 Beyaz Karanfil Başar Korkmaz
2014 Boynu Bükükler Galoş Ersen
2014 Kurt Seyit ve Şura Yusuf
2014 MedCezir Inanç Pars
2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları Yağiz Egemen

Tiyatro
Romeo ve Juliet
Yobaz
Kaos Teorileri
Leş

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡