Deli Alacası ne demek, TDK'ya göre Deli Alacası kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Deli Alacası nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Deli Alacası ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Deli Alacası kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Deli Alacası ne demek, TDK'ya göre Deli Alacası kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Gün içinde duyduğumuz bazı kelimelerin anlamını bilmediğimiz zaman yaptığımız ilk işlerden biri internet mecrasının geniş bilgi ağından faydalanmaktır. Bu kapsamda bilgi sahibi olmak isteyenler için Deli Alacası ne demek? Deli Alacası TDK sözlük anlamı ne demektir? sorularının yanıtları ve daha fazlası haberimizde.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi deli alacası kelimesi. Peki deli alacası ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre deli alacası nedir, deli alacası kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

DELİ ALACASI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Deli alacası kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre deli alacası kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Birbirini tutmayan parlak renklerden oluşan

DELİ ALACASI CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Salonun badanası deli alacasına dönmüş.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡