Demet Şener ile Cenk Küpeli evleniyor mu?

Demet Şener yeni aşkını itiraf etti. Gönlünü yeniden bir basketbolcuya kaptıran Şener'in yeni sevgilisi araştırılmaya başlandı. Peki Demet Şener'in yeni sevgilisi Cenk Küpeli kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Çift evlenecek mi? Ne zaman evleniyorlar?

Demet Şener ile Cenk Küpeli evleniyor mu?

Demet Şener ile Cenk Küpeli evleniyor mu? Ne zaman evlenecekler? Demet Şener yeni aşkını itiraf etti. Gönlünü yeniden bir basketbolcuya kaptıran Şener'in yeni sevgilisi araştırılmaya başlandı. Peki Demet Şener'in yeni sevgilisi Cenk Küpeli kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Çift evlenecek mi? Ne zaman evleniyorlar? Detaylar haberimizde...

Demet Şener yeni aşkını itiraf etti. Gönlünü yeniden basketbolcuya kaptıran Şener'in yeni sevgilisi araştırılmaya başlandı. Peki Demet Şener'in yeni sevgilisi Cenk Küpeli kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde..

DEMET ŞENER İLE CENK KÜPELİ EVLENİYOR MU?

Cenk küpeli geçtiğimiz günlerde kuyumcunun önünde yüzüklere bakarken yakalandı. Bu görüntüler ikilinin  evlilik hazırlığı mı yapıyor sorunu akıllara getirdi. Demet Şener'in doğum günü tarihi 11 Nisan Cenk küpeli yüzük mü bakıyor yoksa doğum günü hediyesi mi? 

Cenk Küpeli kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Demet Şener'in yeni sevgilisi!

CENK KÜPELİ KİMDİR?

Cenk Küpeli 1985 yılında Ankara'da doğdu. Küpeli,eski milli basketbolcular arasında yer alıyor. Cenk Küpeli kariyerine Tav Holding’de başladı. Sonra ise kariyerini Doğa Grup Genel Müdürü olarak devam ettirdi.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay kısa bir süre önce boşandılar. Şener, kalbini yine bir basketbolcuya kaptırdı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Demet Şener, aşkını itiraf etti.

Demet Şener yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile yakalandı. Görüntüler 'Söylemezsem Olmaz' programında ekrana getirilince canlı yayına bağlanarak her şeyi itiraf etti.

Ünlü model, ilişkisinin çok yakın bir zamanda başladığını söyledi ve "Ben özgür bir kadınım. Zorlu bir süreç yaşadım. Şu anda çok aşığım, çok mutluyum. Bu çok yeni bir ilişki" şeklinde konuştu.

Şener,eski milli basketbolcu Cenk Küpeli ile aşk yaşadığı için çok mutlu olduğunu ilk kez itiraf etti.

Cenk Küpeli kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Demet Şener'in yeni sevgilisi!

DEMET ŞENER KİMDİR?

1 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Demet Şener Kutluay, Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1. olan Şener “Kahpe Bizans” filmde rol aldı.

Daha sonra da Mustafa Altıoklar’ın “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde oynadı. 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

Demet Şener ile Cenk Küpeli evleniyor mu?Demet Şener ile Cenk Küpeli evleniyor mu?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡