Denetime giden elektrik şirketi personeline saldırı: 6 yaralı

Şanlıurfa'da kaçak elektrik denetimi yapan elektrik dağıtım şirketi ekiplerine, bir grup taş ve sopalarla saldırdı. Saldırıda yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Denetime giden elektrik şirketi personeline saldırı: 6 yaralı

Şanlıurfa'da görevini yapmak isteyen elektrik dağıtım şirketi personellerine birtakım kişiler, taş ve sopalarla saldırdı. Saldırıda 6 personel yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Onikiler Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgeye elektrik dağıtımı yapan şirket, enerji iletim hatlarını yer altına alıp, kaçak kaybı önlemek için konutlarda kullanılan sayaçlara direk üstü pano uygulaması başlattı. Mahallede çalışma yapan ekipler, denetimleri sırasında bir grup mahallelinin, taş ve sopalı saldırısına uğradı. Saldırıda 6 işçi çeşitli yerlerine isabet eden taş ve sopalarla yaralandı.

BAZI İŞÇİLERE İŞ GÖREMEZ RAPORU VERİLDİ

Yaralı işçiler ihbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisi yapılan bazı işçilere iş göremez raporu verildi.

Yaralanan işçiler kendilerine saldıranlardan şikayetçi oldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡