Dessaslık ne demek, TDK'ya göre Dessaslık kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İnsanlar kendi aralarındaki konuşmaları esnasında bazen hiç duymadığımız kelimeleri telaffuz ederler Dessaslık nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Dessaslık ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Dessaslık kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için toparladık.

Dessaslık ne demek, TDK'ya göre Dessaslık kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük konuşma rutinlerimizde anlamını bilmediğimiz birçok Türkçe kelime kullanıyoruz. Hayatımızda sürekli olarak kullandığımız ancak gerçek anlamını bilmediğimiz Türkçe kelimeler, merak ediliyor. Dessaslık ne demek? Dessaslık TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte herkes tarafından merak edilen kelimenin anlamı….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi dessaslık kelimesi. Peki dessaslık ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre dessaslık nedir, dessaslık kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

DESSASLIK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Dessaslık kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre dessaslık kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Dessas olma durumu

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡