Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya ile ilgili bugün yaptığı açıklama sonrası Devlet Bahçeli Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peki Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne? İşte detaylar.

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya platformlarına ilişkin yaptığı açıklamanın ardından Milliyetçi hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçel,i Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peki Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne? İşte detaylar.

DEVLET BAHÇELİ TWİTTER HESABINI KAPATTI MI?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yönelik çirkin ifadelere sert tepki gösterirken sosyal medya hesaplarını askıya alacağını duyurdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şu ifadeleri kullandı: 

"Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım.

Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmak çağımızın mümeyyiz ve müessir bir özelliğidir. Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir.

Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.

İtibar suikastlarının kurgu mekânı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir.

İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim."

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

DEVLET BAHÇELİ TWİTTER HESABI NE?

Milliyetçi Hareket Partisi Gnel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter hesabının kullanıcı adı: dbdevletbahceli

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, dün sosyal medyada, kızı Esra Albayrak hakkında çirkin paylaşımlarda bulunanlar için sert ifadeler kullandı ve sosyal medya düzenlemesinin getirileceğini duyurdu.

"BAZI ALÇAKLAR BU İKLİMİ KİRLETMEYE ÇALIŞTI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aile olarak birkaç gündür işte böyle can atıcı bir meseleyle karşı karşıyayız. Biliyorsunuz önceki gece 8. torunum dünyaya geldi. Berat Bey evladının doğumunun sevincini bir sosyal medya mesajıyla kamuoyuyla paylaştı. On binlerce kişi tebriklerini ifade eden yorumlar yazdı. Ancak sayıca az da olsa bırakınız ahlakı namusu haysiyeti insanlıktan dahi nasibini almamız bazı alçaklar hakaretlerle bu iklimi kirletmeye çalıştı.

"BU ALÇAKLARIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Yargı ve emniyet teşkilatlarımız bu haysiyetsizlerin kimliklerini tespit etmeye başladı. Dünyaya gözlerini yeni açmış bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiklerini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde işledikleri suçun hesabını soracağız. Benzer saldırıları daha önce de yaşamıştık. Son yıllarda bu tür ahlaksızlıkların artmasında hem mecraların kontrolsüzlüğünün, hem de organize saldırıların kolaylaşmasının rolü vardır.

"SOSYAL MEDYA MECRALARININ KALDIRILMASINI İSTİYORUZ"

Niçin YouTube, Niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz. İşte bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için. Yalanın, iftiranın kişilik haklarına saldırının itibar suikastlerinin alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır.Bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını kontrol edilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK ÇİFTİNE ÇİRKİN SALDIRIYA İLİŞKİN SORUŞTURMADA FLAŞ GELİŞME

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine Twitter'dan yapılan ahlaksız paylaşımlara ilişki İstanbul'da gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü serbest bırakıldı. 

Emniyet Genel Müsürlüğü'nden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın şahsına ve ailesine yönelik olarak 30.06.2020 tarihi itibariyle sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımlar yaparak, kişi ya da kurumları hedef gösteren hesaplara yönelik yapılan çalışmalarda, tespit edilen 19 hesap yöneticisi içerisinden 11 şahsın yakalanarak, gözaltına alınmaları sağlanmıştır. Söz konusu şahıslar hakkında adli tahkikat devam etmektedir. Türk Polis Teşkilatı, suç ve suçlularla mücadeleyi her alanda olduğu gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edecektir"

SAVCILIKTAN YAPILAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ailesine Twitter hesabından yapılan hakaret içeren paylaşımlara ilişkin başlatılan soruşturmada, 1 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve ailesine sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşımların tespit edilmesi üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'mızca resen soruşturmaya başlanılmış, Ankara'da oturduğu tespit edilen bir kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir" 

GÖZALTINA ALINAN 5 KİŞİDEN 4'Ü SERBEST BIRAKILDI

Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine Twitter'dan yapılan ahlaksız paylaşımlara ilişkin İstanbul'da gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü serbest bırakıldı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Twitter'da Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan hakaret içerikli yorumlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında İstanbul'da da 5 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan K.Z.U., N. S., F.M.A. ve Ö. D. emniyetten savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. M.F.K.'nin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan,, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Bir an önce düzenlemeyi Meclis'e getirip sosyal medya mecralarının kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" dedi. Erdoğan "Niçin YouTube, Niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz. İşte bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için. Yalanın, iftiranın kişilik haklarına saldırının itibar suikastlerinin alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır. Bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını kontrol edilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması sonra vatandaşlar çok sayıda paylaşımda bulundu. Destek paylaşımlarının yanı sıra bu görüşe karşı çıkanlar da oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuya esprili bir dille yaklaştı.

Meral Akşener paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın @RTErdogan "

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

NE OLMUŞTU?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Esra Albayrak çifti, yeni doğan bebeklerine Hamza Salih adını verdi.

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

Berat Albayrak - Esra Albayrak çiftinin bu güzel gününde Mersin'de yaşayan Ercan Bozdağ, Twitter'da çirkin bir paylaşımda bulunmuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda evladı olduğunun müjdesini vermişti.

Bakan Albayrak, paylaşımında "Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi" ifadelerini kullanmıştı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tebrik mesajları paylaşırken, Twitter'da "slumdogpoor" kullanıcı adlı Ercan Bozdağ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Esra Erdoğan'ı hedef almıştı.

Ercan Bozdağ'ın bu paylaşımı sonrası, Twitter kullanıcıları Ahlaksız Ercan tutuklansın başlıklı paylaşımlar yapmıştı.

Ercan Bozdağ, alçak ifadeler kullandığı paylaşımı için "Yazılan mesaj kötü niyetli" ifadesini kullanmıştı.

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

Ercan Bozdağ, telefon görüşmesinde kendisini savunup tweeti kendisinin attığını inkar etmişti. 

Söz konusu paylaşımı yaptığı tespit edilen Ercan Bozdağ, Siber Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. 

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

ÇİRKİN PAYLAŞIMA TEPKİ

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak ve dünyaya gelen oğlu Hamza Salih'e ilişkin çirkin paylaşımlar yapmıştı.

Bu durum sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından bu paylaşımlara ilişkin açıklamada bulunmuştu.

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Körpecik yavruya, annesine, babasına çirkin iftiralarla saldırma düşkünlüğüne sapmış, ruhunu nefrete boğdurmuş; ağzı bozuk, fikri çürük, aynı havayı solumaktan hicap duyduğumuz güruhu kınamak bile zûl geliyor. İnsanlıktan nasipsiz bu şahıslar hesabını hukuka verecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Körpecik yavruya, annesine, babasına çirkin iftiralarla saldırma düşkünlüğüne sapmış, ruhunu nefrete boğdurmuş; ağzı bozuk, fikri çürük, aynı havayı solumaktan hicap duyduğumuz güruhu kınamak bile zûl geliyor. İnsanlıktan nasipsiz bu şahıslar hesabını hukuka verecektir.

— Abdulhamit Gül (@abdulhamitgul) June 30, 2020

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Geçtiğimiz günlerde sahte duyarlılık gösterisi için sıraya girenler; konu, insanlıktan bihaber namussuzların sayın Cumhurbaşkanımızın kızı ve yeni doğmuş torununa saldırması olunca, kafalarını nasıl deve kuşu gibi kuma gömüyorlar hayretle izliyoruz. Yazıklar olsun!."

Geçtiğimiz günlerde sahte duyarlılık gösterisi için sıraya girenler; konu, insanlıktan bihaber namussuzların sayın Cumhurbaşkanımızın kızı ve yeni doğmuş torununa saldırması olunca, kafalarını nasıl deve kuşu gibi kuma gömüyorlar hayretle izliyoruz.

Yazıklar olsun!

— Mustafa Varank (@varank) June 30, 2020

Devlet Bahçeli Twitter hesabını kapattı mı? | Devlet Bahçeli Twitter hesabı ne?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise, Bakan Albayrak ve eşini doğan oğulları için tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Hamza Salihin ailesi, vatanı ve milleti için hayırlı bir evlat olmasını Cenab-ı Allahtan diliyorum. Bu güzel haber karşısında bile, insanlıktan nasibini almamış bir güruh, anneliğin kutsiyetini ve çocukluğun masumiyetini hiçe sayarak organize bir saldırı ve hakaret furyası başlattı. Bu tavrı esefle kınıyor, şiddetle lanetliyorum. Vicdan ve ahlaktan yoksun bu arsızlığın manevi, kültürel ve toplumsal değerlerimiz içerisinde asla yeri yoktur. Bu örgütlü ahlaksızlığa karşı tepkisiz kalanların riyakarlığını da görmezden gelemeyiz. İkiyüzlülüğü ve ahlaksızlığı zihniyetlerinin bir parçası haline getirenlere karşı biz hakikatin ve ahlakın tarafı olmayı sürdüreceğiz. Kimse hakarete uğramasın, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye daha çok mücadele edeceğiz."
 

1️⃣ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak’ı ve eşi Esra Albayrak Hanımefendi’yi dün gece dünyaya gelen yeni yavruları vesilesiyle tebrik ediyorum. Hamza Salih’in ailesi, vatanı ve milleti için hayırlı bir evlat olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) June 30, 2020

2️⃣ Bu güzel haber karşısında bile, insanlıktan nasibini almamış bir güruh, anneliğin kutsiyetini ve çocukluğun masumiyetini hiçe sayarak organize bir saldırı ve hakaret furyası başlattı. Bu tavrı esefle kınıyor, şiddetle lanetliyorum.

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) June 30, 2020

3️⃣ Vicdan ve ahlaktan yoksun bu arsızlığın manevi, kültürel ve toplumsal değerlerimiz içerisinde asla yeri yoktur. Bu örgütlü ahlaksızlığa karşı tepkisiz kalanların riyakarlığını da görmezden gelemeyiz.

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) June 30, 2020

4️⃣ İkiyüzlülüğü ve ahlaksızlığı zihniyetlerinin bir parçası haline getirenlere karşı biz hakikatin ve ahlakın tarafı olmayı sürdüreceğiz. Kimse hakarete uğramasın, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye daha çok mücadele edeceğiz.

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) June 30, 2020

MUHARREM İNCE'NİN PAYLAŞIMI

Muharrem İnce ise konuya ilişkin yaptığı paylaşımda "Sosyal medyada Esra Albayrak’a yönelik yapılan paylaşım ahlaksızlıktır. Bu tür paylaşımlar ister Başak Demirtaş’a yapılsın, ister Esra Albayrak’a yapılsın, kime yapılırsa yapılsın karşı çıkmalıyız, kınamalıyız, yapanı da cezalandırmalıyız." ifadelerini kullandı.

"ESRA ERDOĞAN ALBAYRAK'A YÖNELİK AHLAK DIŞI SÖYLEMLERİ VE ÇİRKİN İTHAMLARI KINIYORUM"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, söz konusu çirkin paylaşıma "Kadınlara yönelik her türlü saldırının karşısında olacağımızı daha önce de belirtmiştik. Sayın Esra Erdoğan Albayrak’a yönelik ahlak dışı söylemleri ve çirkin ithamları kınıyorum. Allah evlatlarını güle güle büyütmeyi nasip etsin." diyerek tepki gösterdi.

"DURU BİR OLAYIN ÇİRKİNLEŞTİRİLMEYE ÇALIŞILMASINI ÇÜRÜMÜŞLÜK OLARAK GÖRÜYORUM"

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun konuya ilişkin attığı tweet ise şöyle:

"Esra - Berat Albayrak çiftini yeni doğan bebekleri dolayısıyla tebrik ediyorum... Bir bebeğin dünyaya gelişi gibi duru bir olayın çirkinleştirilmeye çalışılmasını çürümüşlük olarak görüyorum..."

"BÖYLE SİYASET OLMAZ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çirkin paylaşıma ilişkin şu ifadeleri kullandı: 

"Siyasete eşlerin, çocukların, torunların özne yapılması ayıptır, ahlaksızlıktır.

Böyle siyaset olmaz, böyle insanlık olmaz.

Esra Hanım'ı yeniden anne olmasından ötürü tebrik ediyorum.

Allah kendisine, vatanına milletine hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin."

AK PARTİLİ KAYA'NIN PAYLAŞIMI

Betül Sayan Kaya ise paylaşımında "İnsanlığınız, haysiyetiniz, insafınız nerede? Yeni doğmuş bir bebek ve lohusa annesine böyle aşağılıkça saldırmak nasıl bir ahlaksızlıktır? Milletimizi, Esra Albayrak Hanımefendi'ye yapılan ahlaksızlığa karşı sesini yükseltmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN ÇİRKİN PAYLAŞIMA TEPKİ

Canan Kaftancıoğlu; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak ve dünyaya gelen oğlu Hamza Salih'e ilişkin çirkin paylaşıma ilişkin "Günün ve gündemin yoğunluğundan şu an haberdar oldum. Esra Albayrak’ın kendisine ve yeni doğmuş evladına sağlık ve mutluluk dilerken kendisine yapılan aşağılık saldırı karşısında dayanışma duygularımı iletiyorum. Kadına karşı yapılan saldırılarda tüm kadınları yan yana bulacaksınız!" diyerek tepki gösterdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…