Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı!

Transfer sezonundaki yeni isimlerin gelmesine engel olduğu düşünülen Diagne davası durulmuyor. Gol kralı futbolcunun yapmış olduğu paylaşım taraftarları çıldırttı. Küfür yeyince de o paylaşımı sildi. Ancak yönetimin tavrı ise net: "Kral da olsan nafile!"

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı!

Diagne için gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. En son yapmış olduğu bir paylaşım sebebi ile olay olan yıldız futbolcu, gelen tepki ve küfürler yüzünden paylaşımını silmek zorunda kaldı. Galatasaraylı yönetim ise kararlı gözüküyor. Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri...

Yapılacak transferlere engel olarak görülen Senegalli, sosyal medya hesaplarına yağan küfürler sonrasında “Hakkımda çok konuşuyorsunuz” deyip bu paylaşımı yaptı, sonra yine küfür yeyince kaldırdı.

Galatasaray yönetiminin derdi bitmiyor. Teknik direktör Fatih Terim’in planlamasıyla yeni sezona bambaşka bir kadro yapısıyla girmeye hazırlanan sarı-kırmızılıların hamlelerine Mbaye Diagne âdeta taş koyuyor.

Geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa’dan 10 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen Senegalli futbolcu gol kralı olsa da gerek karakteristik özellikleri gerekse de oyun yapısıyla takıma uyum sağlayamamıştı. Bu sebeple Galatasaray yönetimi Diagne’yi satarak transfer kaynağı oluşturmak için girişimlere başlamıştı. Hedef Arabistan’da 15 milyon avroya alıcı bulan Diagne’yi satıp, transfere kaynak oluşturmaktı. Zira Galatasaray Mali Fair Play gereği satmadan bonservis parası ödeyemiyor.

DIAGNE İSTEMESE DE GİDECEK

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri... Bu sebeple de transfer döneminin başından beri Diagne’nin satışı ana hedef olmuştu. Galatasaray yönetimi bu hafta içinde Diagne’nin satışını resmîleştirmeyi hedeflerken, Senegalli golcü dün Instagram hesabından yaptığı açıklamayla âdeta intikam aldı. Taraflarla sosyal medyadan inatlaşmaya başlayan Diagne, “Galatasaray’la 4 yıl daha kontratım var. Gitmek istersem kendim karar veririm. Benim hakkımda çok konuşuyorsunuz, en azından artık beni aramazsınız. Arabistan’a gitmiyorum. Anladınız mı?” ifadelerini kullandı. Diagne mesajı yüzünden yine küfür yağmuruna tutulunca da bu mesajı kaldırdı. Sarı-kırmızılı yönetimden gelen bilgiler ise Diagne’nin kesin olarak satılacağı yönünde.

KRAL DA OLSAN NAFİLE

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne, Galatasaray formasıyla 17 resmî karşılaşmada 11 gol 2 asistlik performans gösterdi. Ancak yine de sarı-kırmızılı taraftarlara kendini sevdiremedi.

DIAGNE: KALMAYA KARAR VERDİM

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Mbaye Diagne'den flaş hareketler! Süper Lig'in gol kralı Senegalli yıldız, önce Galatasaray'la 4 yıllık sözleşmesi bulunduğunu ve Arabistan'a gitmek istemediğini belirten bir paylaşım yapmıştı. Diagne daha sonra iki paylaşımdan birini sildi

Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor! Senegal Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosunda bulunan Diagne, sosyal medya hesabından üst üste paylaşımlar yaptı.

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği 27 yaşındaki santrfor, "Dört yıllık sözleşmem var. Kalmaya karar verdim çünkü hakkımda çok konuşuyorsunuz. Size söylüyorum artık beni konuşmayın. Nereye gideceğime ben karar veririm." ifadelerini kullandı.

Transferde adı Arap kulüpleriyle yazılan Diagne, "Suudi Arabistan'a gitmiyorum, anladınız mı?" ifadesini paylaştı.

O PAYLAŞIMI SİLDİ!

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri... Diagne gündeme oturan paylaşımlarından "Dört yıllık sözleşmem var. Kalmaya karar verdim çünkü hakkımda çok konuşuyorsunuz. Size söylüyorum artık beni konuşmayın. Nereye gideceğime ben karar veririm" ifadelerinin bulunduğu hikayeyi sildi. Senegalli yıldız "Arabistan'a gitmek istemiyorum. Anladınız mı?" ifadelerinin bulunduğu paylaşımı ise yayında bıraktı.

UEFA Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle oyuncu satmadan transfer yapamayan Galatasaray, yüksek bonservis ücretiyle alınan Diagne'yi iyi bir bedelle elden çıkararak transferde hareket imkanı yakalamayı planlıyor.

Mbaye Diagne, Süper Lig'de geride kalan sezonda 30 golle bir sezonda en çok gol atan futbolcu unvanını ele geçirmişti.

MBAYE DIAGNE'NİN PAYLAŞIMI GALATASARAY TARAFTARINI ÇILDIRTTI!

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Diagne bilmecesi bir türlü çözülemiyor. Senegalli golcünün bekleneni verememesiyle takımdan gönderilmesi gündeme gelmiş ardından ailesini bahane ederek şampiyonluk kutlamalarına katılmamasıyla Galatasaray ile ipleri tamamen koptu. taraftarın ısrarla takımdan gönderilmesini istediği Diagne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftara adeta meydan okudu. İşte Galatasaray taraftarının Mbaye Diagne'nin palaşımı sonrası tepkileri...

Galatasaray'da Mbaye Diagne bilmecesi sürüyor. Diagne instagram hesabından yaptığı paylaşım Galatasaraylı taraftarlardan büyük tepki topladı.

Mbiaye Diagne için "satıştan pay istiyor" iddiası

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri... Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Mbaye Diagne, takımdan ayrılmayacağını şu sözlerle açıkladı: “Dört yıllık kontrata sahibim ve takımda kalmaya karar verdim. Çünkü siz benim hakkımda çok fazla konuşuyorsunuz. Nereye gideceğime ben karar veririm. Arabistan’a gitmiyorum” Öte yandan Senegalli oyuncunun satıştan pay istediği gerekçesiyle gitmekte direndiği iddia edildi.

Galatasaray geçen sezon devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro'ya aldığı Mbaye Diagne için Arabistan kulüplerinden gelen yüksek teklifleri bekliyordu. Gelecek para ile de yeni sezonuntransfer bütçesini oluşturma planlarını yapıyordu. Ancak Senegalli golcü dün Instagram hesabından şok bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Yaşananlara isyan eden golcü, tehditkâr bir paylaşım yaptı:

Ben bir kulüp aramıyorum

"4 yıllık kontrata sahibim, kalmaya karar verdim çünkü siz benim hakkımda çok fazla konuşuyorsunuz. Hiçbir yere gitmiyorum. Ben bir kulüp aramıyorum. Arabistan'a gitmiyorum.Kendim için karar verdim. Anlıyor musunuz? Teşekkürler" ifadelerini kullanan Diagne için sarı-kırmızılı yönetimin bundan sonra nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu.

Satıştan pay mı istiyor!

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

TRANSFERDE G.Saray'ın elini kolunu bağlayan ve işi sürekli yokuşa süren Diagne'nin, gitmekte direnmesinin perde arkasında önemli bir iddia ortaya atıldı. Senegalli golcünün, satıştan kendisine de para istediği ileri sürüldü. Bu arada Senegal Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele eden Diagne'nin yedek kalmasına tepkiler geldi. Eski futbolculardan Babacar Khouma, milli takımı çalıştıran Aliou Cisse'yi eleştirip, "Diagne bu sezon oynadığı takımlar adına tam 30 gol attı. Bunun ödüllendirilmesi lazım. Diagne yedek kalmamalı" dedi.

Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a transferi an meselesi... Bu haber sonrası heyecanlana Sarı-Kırmızılı kulübün taraftarları, "Mbaye Diagne kimdir? " sorusuna ağırlık verdi. İşte detaylar...

Bu sezon 20 gol atarak üç büyüklerin ilgisini çeken Kasımpaşa SK futbolcusu Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a transfer olduğu iddia ediliyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürerken taraftar da yıldız fıtbolcu hakkındaki bilgileri araştırıyor. İşte Mbaye Diagne'nin biyografisi...

MBAYE DIAGNE KİMDİR?

Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri...

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

1991'de Senegal'in başkenti Dakar'da dünyaya gelen Mbaye Diagne, futbola İtalya'da başladı. Şimdilerde Serie D'de mücadele veren AC Bra'da kendini gösteren Diagne, 2013'te 100 bin euro karşılığında İtalyan devi Juventus'a transfer oldu.

Juventus'ta bulunduğu süre boyunca sırayla Ajaccio, Lierse, Al Shabab ve Westerlo'ya kiralanan Diagne, 2015'in yazında 1.15 milyon euro karşılığında Juventus'tan ayrılıp Macar ekibi Ujpest'in yolunu tuttu.

Ujpest'te bir buçuk sezon geçiren Senegalli golcü, 2016'nın Şubat ayında Çin ekibi Tianjin Teda'ya transfer oldu. Diagne, Çin macerasının ardından da 2018'in Ocak ayında Kasımpaşa'ya gitti.

Kariyerinin en iyi dönemlerini Kasımpaşa'da geçiren 26 yaşındaki Senegalli golcü, henüz milli takım forması giymedi.

DIAGNE GOLLERİ

Mbaye Diagne, Süper Lig'de 2018-19 sezonunda forma giydiği 17 maçta 20 gol kaydetti.

Süper Lig'de şu ana kadar toplam 34 maça çıkan Diagne, bu maçlarda 32 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

DIAGNE KAÇ YAŞINDA?

Mbaye Diagne (d. 28 Ekim 1991, Dakar, Senegal), Senegalli forvet. Galatasaray forması giymektedir.

Kulüp kariyeri

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri...

Erken kariyer
Dakar'da doğan Mbaye Diagne, kariyerine İtalya’da başladı. 2010 yılında katıldığı Brandizzo'da 30 maçta 27 gol kaydetti. 2012'de Serie D takımlarından A.C. Bra'ya geçen Diagne, buradaki 29 maçında 23 gol atma başarısı gösterdi[1]

Juventus
Bra'daki performansıyla Juventus’un teknik direktörü Antonio Conte’nin dikkatini çeken Diagne, 2013-2014 sezonun Ağustos ayında İtalya şampiyonuna transfer oldu. Ancak kariyeri boyunca Juventus ile hiç resmi maça çıkmayan Senegalli futbolcu, 2013-2014 sezonunun ilk yarısında Fransa ekiplerinden Ajaccio'ya[2], ikinci yarısında ise Belçika ekiplerinden Lierse'ye kiralandı. Fransız ekibinde de forma giyme şansı bulamayan Diagne, Lierse ile çıktığı 11 maçta 7 gol attı.

Sonraki sezonun ilk yarısında Suudi Arabistan takımı Al-Shabab'ta kiralık olarak yer alan Mbaye Diagne sadece 3 maça çıktı ve gol atamadı. Devre arasında takımdan ayrılan futbolcu, sezonunun geri kalanını ise Westerlo formasıyla Belçika'da geçirdi. Diagne, yarım sezonda çıktığı toplam 11 maçta 3 golü rakip filelere gönderdi.

Újpest
Westerlo dönüşünde Juventus'la sözleşmesi sona eren Diagne, Macaristan takımı Újpest'e 1.15 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Mbaye Diagne, ligde oynadığı 14 maçta 11 gol kaydetti, Macaristan Kupası'nda ise tek maça çıktı.

Tianjin Teda
Macaristan'da yarım sezon kalan Diagne, 2016 başında bu kez Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Teda'nın formasını giydi. Takımıyla birlikte 44 maça çıkan Senegalli forvet 16 gol kaydetti ve bir yıl kaldığı Çin takımından devre arasında ayrılarak Türkiye'ye geldi.

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri...

Kasımpaşa
2017-18 devre arasında Kasımpaşa'ya transfer olan Mbaye Diagne, ilk maçına transferinden 2 gün sonra çıktı ve 85. dakikada oyuna girdiği Alanyaspor maçında 3-2'lik galibiyeti getiren golü kaydetti. 12 Mayıs 2018'de Gençlerbirliği karşısında attığı golle 3 gol birden kaydetti. Diagne, Kasımpaşa'da yarım sezonda tüm maçlarda forma giydi ve 12 gol kaydederek sezonu tamamladı.

Ertesi sezona da çok hızlı başlayan Diagne, 2018-19 Süper Lig sezonunun ilk yarısında takımının attığı 37 golden 20'sine imza attı. Senegalli golcü hem kırılması çok güç bir rekoru eline geçirdi hem de bu performansıyla Kasımpaşa'yı ligin üst sıralarında tutmayı başardı. Diagne'nin bu performansı Galatasaray ve Leeds United gibi kulüplerin ilgisini çekti.

Galatasaray
2018-19 sezonu öncesinde öncesi sezonun golcüsü Bafétimbi Gomis'le yollarını ayıran ve sezon ortasına kadar gol yollarında sorun yaşayan Galatasaray, 31 Ocak 2019'da Diagne'yi transfer ettiğini duyurdu[3].

29 kez topu filelere gönderdi

Bafetimbi Gomis, geçen sezon sarı-kırmızılı takımda forma giydiği 33 lig maçında 29 kez topu filelere göndererek, "Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu" unvanını elde etmişti.

Diagne'nin yaptığı paylaşım taraftarı çıldırttı! Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri

Kasımpaşa'da 20, Galatasaray'da 8 gol

Peki Diagne kimdir? Diagne kaç yaşında? İşte tüm Diagne golleri... Üst düzey kariyerinin en skorer dönemini geçiren Mbaye Diagne, bu sezon ligde 25 müsabakada 28 gol attı. Senegalli futbolcu, sezona başladığı Kasımpaşa'da görev aldığı 17 lig maçında 20 kez gol sevinci yaşadı. Diagne, Galatasaray'da forma giydiği 8 karşılaşmada ise 8 kez topu filelere gönderme başarısı gösterdi. Mbaye Diagne, Süper Lig'deki 28 golünün 11'ini penaltıdan kaydetti. Senegalli futbolcu, Kasımpaşa'da penaltılardan 6, Galatasaray'da ise 5 gol üretti.

Ligde 16 takıma gol attı

Diagne, Süper Lig'de bu sezon mücadele eden 18 takımın 16'sına gol atmayı başardı. Senegalli futbolcu, ligde sadece eski takımı Kasımpaşa ile Göztepe karşısında skor üretemedi. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa forması altında Galatasaray ile oynanan maçta bir gol atan Diagne, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında ise ikişer kez ağları havalandırdı. Mbaye Diagne, bu sezon Evkur Yeni Malatyaspor'a karşı forma giydiği 2 müsabakada 5 kez topu filelerle buluşturdu. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Babası evlatlıktan reddetti diye kardeşini bıçakla rehin almıştı! İşte o, ağabey tutuklandı!
Babası evlatlıktan reddetti diye kardeşini bıçakla rehin almıştı! İşte o, ağabey tutuklandı!
Mağarada kaçak kazı yapan, 3 definecinin cesedine ulaşıldı!
Mağarada kaçak kazı yapan, 3 definecinin cesedine ulaşıldı!
Bitlis'te ‘Bombacı Mülayim’ operasyonu! Emniyete ait verileri paylaşan şahıs ve kendisine bilgi veren 2 polis adliyeye sevk edildi
Bitlis'te ‘Bombacı Mülayim’ operasyonu! Emniyete ait verileri paylaşan şahıs ve kendisine bilgi veren 2 polis adliyeye sevk edildi
Togg en ucuz ev en yeni modelini satışa sunuyor! Satış için tarih verildi!
Togg en ucuz ev en yeni modelini satışa sunuyor! Satış için tarih verildi!
Çok Okunanlar
18 Nisan 2024 Perşembe Günlük burç yorumları| Özgüveniniz tüm kapıları sizin için açabilir
18 Nisan 2024 Perşembe Günlük burç yorumları| Özgüveniniz tüm kapıları sizin için açabilir
Mehmet Şimşek, ekonomi ile ilgili tarih verdi çok net açıklamalarda bulundu!
Mehmet Şimşek, ekonomi ile ilgili tarih verdi çok net açıklamalarda bulundu!
18 Nisan 2024 Perşembe hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı sıcaklıklar kaç derece olacak?
18 Nisan 2024 Perşembe hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı sıcaklıklar kaç derece olacak?
Vatandaşları sevindiren haber! Su faturası yüzde 25 düşecek
Vatandaşları sevindiren haber! Su faturası yüzde 25 düşecek
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…