Diğer Aşçılar Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Aşçılar maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Aşçılar iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Diğer Aşçılar iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Aşçılar Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Aşçılar görev tanımı nedir, Diğer Aşçılar ne iş yapar, Diğer Aşçılar olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Diğer Aşçılar mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Diğer Aşçılar Tanımı

Bu grup, gıda rejimleri için özel yiyecek maddeleri hazırlayanlar, inşaat şantiyeleri, maden ocakları ve çiftliklerde çalışanlara yemek pişiren ve servis yapan , aşçı yardımcıları gibi başka yerde sınıflandırılmamış aşçı kişilerdir

Diğer Aşçılar Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Aşçılar Maaşları

Diğer Aşçılar maaşı ortalama aylık 15503 _TL’dir. En düşük Diğer Aşçılar maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 22500 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Aşçılar iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İş kur Diğer Aşçılar İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Diğer Aşçılar Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : İlköğretim

Diğer Aşçılar Ne İş Yapar?

Diğer Aşçılar, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Gıda rejimleri için özel yiyecek maddeleri hazırlamak,
b)    İnşaat şantiyeleri, maden ocakları ve çiftliklerde çalışanlara yemek pişirmek ve servis yapmak,       vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Diğer Aşçılar Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Kişisel Hizmetler Veren Elemanlar

Meslek Grubu :

Aşçılar

Meslek Birim Grubu :

Aşçılar

Diğer Aşçılar Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Diğer Aşçılar mesleğinin meslek kodu 5120.04 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Aşçılar maaşlarına ek sizlerde Diğer Aşçılar mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN