Diğer Makine Teknisyenleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Makine Teknisyenleri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Makine Teknisyenleri iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Diğer Makine Teknisyenleri iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Makine Teknisyenleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Makine Teknisyenleri görev tanımı nedir, Diğer Makine Teknisyenleri ne iş yapar, Diğer Makine Teknisyenleri olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Diğer Makine Teknisyenleri mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Diğer Makine Teknisyenleri Tanımı;

Nükleer enerjinin kullanılması ve kontrol ve donanımı, değişik aletlerin üretim ve bakımını yapan ve baka yerde sınıflandırılmamış kişilerdir.

Diğer Makine Teknisyenleri Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Makine Teknisyenleri Maaşları

Diğer Makine Teknisyenleri maaşı ortalama aylık 16703 _TL’dir. En düşük Diğer Makine Teknisyenleri maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 24900 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Makine Teknisyenleri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Diğer Makine Teknisyenleri İş İlanları İçin Tıklayın

Diğer Makine Teknisyenleri Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

kac-para.jpg

Diğer Makine Teknisyenleri Ne İş Yapar?

Diğer Makine Teknisyenleri işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Makine Teknisyeni (Genel) (0-35.10)?a benzer işleri yapmakla birlikte, nükleer enerjinin kullanılması kontrol ve tahliye etme cihaz ve donanımı yapmak,
b)    Süper yapılar ve gemi omurgası, kamere, projektör, daktilo, masa, hesap makineleri, otomatik kasa makinesi, kopya ve çoğaltma makineleri, mekanik fonksiyonlu tıbbi cihazlar gibi aletlerin üretim, yapmak,
c)    Bu makinelerin bakım, onarım ve dizaynını gerçekleştirme ve yardımcı olmada uzmanlaşmak,     vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Diğer Makine Teknisyenleri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

Makine Mühendisliği Teknisyenleri

Diğer Makine Teknisyenleri Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Diğer Makine Teknisyenleri mesleğinin meslek kodu 3115.02 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Makine Teknisyenleri maaşlarına ek sizlerde Diğer Makine Teknisyenleri mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN