Diğer Muhasebeciler Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Muhasebeciler maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Muhasebeciler iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Diğer Muhasebeciler iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Muhasebeciler Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Muhasebeciler görev tanımı nedir, Diğer Muhasebeciler ne iş yapar, Diğer Muhasebeciler olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Diğer Muhasebeciler mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Diğer Muhasebeciler Tanımı;

Bu grup, muhasebe ve muhasebe ile ilgili işleri yapan ve mali kayıtların doğruluğunu kontrol edenler gibi başka yerde sınıflandırılmamış kişilerdir.

Diğer Muhasebeciler Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Muhasebeciler Maaşları

Diğer Muhasebeciler maaşı ortalama aylık 11565,5 _TL’dir. En düşük Diğer Muhasebeciler maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 14625 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Muhasebeciler iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Diğer Muhasebeciler İş İlanları İçin Tıklayın

Diğer Muhasebeciler Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Diğer Muhasebeciler Ne İş Yapar?

Diğer Muhasebeciler işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Muhasebe ve muhasebe ile ilgili işlerle, diğer mali kayıtların doğruluğunu kontrol etmek,      vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

kac-para.jpg

Diğer Muhasebeciler Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sayısal İşlemler Yapan Ve Malzeme Kayıtları Tutan Büro Elemanları

Meslek Grubu :

Sayısal İşlemler Yapan Büro Elemanları

Meslek Birim Grubu :

Muhasebe Kayıtları Ve Defter Tutan Büro Elemanları

Diğer Muhasebeciler Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Diğer Muhasebeciler mesleğinin meslek kodu 4311.02 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Muhasebeciler maaşlarına ek sizlerde Diğer Muhasebeciler mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN