Diğer Mühendisler Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Mühendisler maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Mühendisler iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Diğer Mühendisler iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Mühendisler Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Mühendisler görev tanımı nedir, Diğer Mühendisler ne iş yapar, Diğer Mühendisler olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Diğer Mühendisler mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Diğer Mühendisler Tanımı;

Hiçbir Mühendislik dalı içerisinde yapılmayan işlerle ilgili çalışma ve araştırmalar yapan başka yerde sınıflandırılmamış mühendislerden oluşan kişilerdir.

Diğer Mühendisler Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Mühendisler Maaşları

Diğer Mühendisler maaşı ortalama aylık 17903 _TL’dir. En düşük Diğer Mühendisler maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 27300 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Diğer Mühendisler iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Diğer Mühendisler İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Diğer Mühendisler Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Lisans

Diğer Mühendisler Ne İş Yapar?

Diğer Mühendisler işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Tekstil , deri ürünleri, tahta ve kağıt işlenmesi veya imalatı için fabrika ve işlemler hakkında tavsiyelerde bulunarak, kontrol, geliştirme, dizayn ve inceleme yapmak,
b)    Dizayn ve inceleme yapan mühendislerce, çevre düzenlemesi proje ve kontrolünü yapmak,
c)    Kuruluşun bilgi işlem konusundaki bileşim sistemi ile ilgili sistem tasarımını ve sisteme bilgisayar desteğini sağlayarak donanımdaki arızaların onarımını ve bakımlarını yapmak,d)    Karayollarındaki trafik emniyet ve güvenliğini sağlamak,       vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Diğer Mühendisler Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik Alanlarındaki Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Mühendislik İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları (Elektroteknoloji Mühendisleri Hariç)

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Mühendislik İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Diğer Mühendisler Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Diğer Mühendisler mesleğinin meslek kodu 2149.01 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Mühendisler maaşlarına ek sizlerde Diğer Mühendisler mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN