Diğer Uzman Tıp Doktorları Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Uzman Tıp Doktorları maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Uzman Tıp Doktorları iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Uzman Tıp Doktorları Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Diğer Uzman Tıp Doktorları maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Diğer Uzman Tıp Doktorları pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Diğer Uzman Tıp Doktorları nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Diğer Uzman Tıp Doktorları olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Diğer Uzman Tıp Doktorları Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Uzman Tıp Doktorları Maaşları

Diğer Uzman Tıp Doktorları maaşı ortalama aylık 23156,25 _TL’dir. En düşük Diğer Uzman Tıp Doktorları maaşı 15112,5 _TL, En yüksek ise 31200 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Diğer Uzman Tıp Doktorları iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Diğer Uzman Tıp Doktorları İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

2212.06

Meslek Adı :

Diğer Uzman Tıp Doktorları

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Sağlık İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Tıp Doktorları

Meslek Birim Grubu :

Uzman Tıp Doktorları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Başka yerde sınıflandırılmamış okullarda, çalışma yerlerinde vb. yerlerde tıbbi muayeneleri yürütmekle görevli kişilerdir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Diğer Tıp Doktorları işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Yaşam veya diğer sigorta planları, sosyal güvenlik fonları, mesleki tehlikelerin tıbbi yönleri gibi ilgili konularda tıbbi tavsiyelerde bulunmak, b) Nükleer test ve grafik cihazlarını kullanmak, vb. görev ve işlemleri yerine geti

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Uzman Tıp Doktorları maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN