Dıramudana ne demek, TDK'ya göre Dıramudana kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Geçmiş olay gelişmelerden esinlenerek adlandırılmış bazı kelimeler vardır. Dıramudana karşımıza sıkça çıkan bu kelimelerdendir. Dıramudana ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Dıramudana kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenebilmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Dıramudana ne demek, TDK'ya göre Dıramudana kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Sohbet esnasında konuştuğumuz kişiler bizim kelime dağarcığımızda bulunmayan kelimeler kullanabilmektedir. Dıramudana ne demek? Dıramudana TDK'ye göre sözlük anlamı ne demektir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi dıramudana kelimesi. Peki dıramudana ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre dıramudana nedir, dıramudana kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Dıramudana kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Dıramudana kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

DIRAMUDANA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Dıramudana kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Dıramudana kelimesi kökenlidir.

TDK'ya göre dıramudana kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Bir rüzgâr türü

DIRAMUDANA CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Kışın sırtındaki paltoyu artık ne dıramudana ne de levanti rüzgârı uçurabiliyordu.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

188
178
9
51
20
9
342
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡