Direksiyon başında gelen kalp krizi hayattan kopardı

Antalya'da 12 yaşındaki oğluyla birlikte yolculuk eden 50 yaşındaki Haktan Özsoy, direksiyon başındayken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Kriz anında yoldan çıkan aracı durdurmayı başaran oğul, kazaya fırsat vermedi.

Direksiyon başında gelen kalp krizi hayattan kopardı

Antalya'nın Seyir ilçesinde yaşanan olayda, televizyon tamirciliği yapan 50 yaşındaki Haktan Özsoy, 12 yaşındaki oğluyla birlikte evine dönmek için aracına bindi. Karadayı-Boğazkent Yolu'ndayken direksiyon başında kalp krizi geçiren Özsoy'un aracı, o esnada yoldan çıktı. Durumu fark eden ve babasının kalp krizi geçirdiğini anlayan Adnan Özsoy, soğukkanlılıkla arabayı durdurdu.

Çevredekilerin durumu fark edip ihbarda bulunmasıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özsoy, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası olan Özsoy'un daha önce de kalp krizi geçirmiş olduğu öğrenildi. Özsoy için ilerleyen günlerde cenaze töreni düzenlenecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡