Doç. Dr. Emrah Aydemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Emrah Aydemir'in kitapları...

Doç. Dr. Emrah Aydemir yaptığı akademik çalışmalarla adından söz ettiren bir akademisyen olarak merak edilen kişiler arasında yer alıyor. Peki Doç. Dr. Emrah Aydemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Emrah Aydemir'in kitapları...

Doç. Dr. Emrah Aydemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Emrah Aydemir'in kitapları...

Akademik çalışmaları, yazarlığı ile ön plana çıkan Doç. Dr. Emrah Aydemir hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internet arama motorlarında araştırmalarda bulunuyorlar.

DOÇ. DR. EMRAH AYDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Emrah Aydemir, 1986’da Elazığ’da doğdu. 2008’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. 2011 yılında ilk yüksek lisansını tamamladı ve California StateUniversity, San Bernardino’da tez çalışmalarında bulundu. İstanbul Üniversitesi Avrupa Birliği Anabilim Dalında ikinci yüksek lisansını bitirdi. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Anabilim Dalında başladığı doktoradan sonra tez çalışmalarını Araştırma Görevlisi olarak TheStateUniversity of New York at Buffalo’da yaptı.

FORTUNE Türkiye, Media Digest RadioTelevision Hong Kong’da makaleleri yayımlandı. 2016 yılında Oxford Üniversitesi’nde düzenlenen bir konferansta oturum başkanlığı yaptı. 2018 yılında Harvard Üniversitesi Joseph B. Martin Conference Center’da IJAS tarafından düzenlenen uluslararası konferansta “Üstün Başarı Belgesi”ne layık görüldü. Dünyanın çeşitli ülkelerinde bildiriler sundu. Genelkurmay Başkanlığı Çok Uluslu Müşterek Harp Merkezi Komutanlığı Birleşik/Müşterek Harp Oyunu’nda Danışmanlık ifa etti.

Emrah Aydemir, Birleşik Krallık ve Kanada’da bulunan Institute of Research, Learning &Development’in Konferans Komitesi ve Yayın Kurulu’nda bulunuyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) “2020 Medya Mükemmellik Zirvesi ve Ödülleri” Seçici Kurul Üyesi.  

EMRAH AYDEMİR'İN KİTAPLARI

-Siyasal İletişimi Yeniden Okumak

-Dış Politikada Yumuşak Güç ve Medya

-Kamu Diplomasisi

- Bilişsel Savaş 

0
0
2
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡