Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi kim? Hande Demir Acar Kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Sevilen büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda'ya Kemal Doğulu'nun veda etmesinin ardından yeni jüri üyesi merak edilmeye başlandı. Peki Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi kim? Hande Demir Acar Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi kim? Hande Demir Acar Kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı geçtiğimiz hafta sevilen jüri üyesi Kemal Doğulu'nun sarsıcı vedası ile gündeme geldi. Doğulu'nun gidişinin ardından boşalan koltuğa kimin geleceği izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi kim? Hande Demir Acar Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

HANDE DEMİR ACAR KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hande Acar, Işık Lisesi mezunu. Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde eğitimini tamamlayan Acar'ın hayali bir gün anahaber bülteni sunmaktı. Ancak hayat çok da planladığı gibi gitmedi. Henüz 22 yaşındayken üniversitede aşık olduğu, İş insanı Erdinç Acar ile dünyaevine girdi. Evliliğinin ilk senesinde kucağına ilk çocuğunu aldı. İlk parasını yıllar önce açtığı ikinci el butiği sayesinde kazandı. Aslan, Masal ve Mavi, adlı üç çocuk annesi 36 yaşındaki Hande Acar'ın  Instagram'da 100 binin üzerinde takipçisi var.

Hande-Erdinç Acar,  ile 2006’da evlenmiş, 2010’da boşanmıştı.  2011’de ikinci kez nikah masasına oturmuşlardı. Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar'la, işadamı Teoman Demir'in kızı Hande Demir, Las Vegas'ta evlendi. 

Sosyetik güzel şimdilerde ise adından Doya Doya Moda adlı program ile söz ettirmeye başladı. Programın jüri koltuğunda yer alacağı ile gündem oldu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hande Demir (@handedemirofficial)'in paylaştığı bir gönderi

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡