Dr. Mustafa Yalçın kimdir? Kaç yaşında öldü? Neden ve nasıl öldü?

Bursa'da kaybolduğu ihbarının üzerine ekiplerin arama çalışmaları başlattığı Dr. Mustafa Yalçın'ın cansız bedeni 15 saat sonra Uludağ'da bulundu. Olayın ardından internette Dr. Mustafa Yalçın kimdir? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? sorularıyla bakılan Yalçın ile ilgili tüm bilgileri biz de haberimize derledik.

Dr. Mustafa Yalçın kimdir? Kaç yaşında öldü? Neden ve nasıl öldü?

Dr. Mustafa Yalçın kimdir? Kaç yaşında öldü? Neden öldü? başlıkları şu sıralar internet mecrasında sıkça aratılanlar arasına girdi. Biz de konuyla ilgili detaylara haberimizde yer verdik.

DR. MUSTAFA YALÇIN KİMDİR?

Dr. Mustafa Yalçın'ın 35 yaşında olduğu ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar cerrahisi bölümünde baş asistan doktor pozisyonunda görev aldığı bilinmektedir.

KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Dr. Mustafa Yalçın, 35 yaşında hayatını kaybetti.

Dr. Mustafa Yalçın kimdir? Kaç yaşında öldü? Neden ve nasıl öldü?

NEDEN VE NASIL ÖLDÜ?

Kız arkadaşıyla kendisine bazı kişiler tarafından baskı yapıldığı gerekçesiyle intihar ettiği düşünülen doktorun Dr. Mustafa Yalçın'ın cesedi, yanındaki bir ağaca takılı serumla koluna takılı olduğu bir şekilde bulundu. Uludağ'da yoğun tipi ve soğukta karlar altında kalan doktorun donmadan önce hayatını kaybettiği düşünülüyor.

DOKTOR MUSTAFA YALÇIN'IN MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI!

 İşte o mektup;

"Hayattan keyif alamıyorum. Gelecekten umudum kalmadı. Yaşamak için sürekli çabalıyorum, zorluklar içinde boğuşuyorum. Artık çok yoruldum.

Gün içerisinde o kadar oraya buraya koşturma, gerginlik, stres yaşıyoruz ki buna karşı çok az mutlu oluyoruz. Neden yaşamaya devam edeyim ki? Ölmek ve tüm bu ızdıraba son vermek çok makul değil mi? Ölüp, bütün sıkıntılara tek seferde son vermek çok cazip geliyor.

Tabi ki ölmek makul olduğu için öldürmedim kendimi. Mutlu olabilsem etrafımdaki insanları üzmemek için bir şekilde yaşayamaya devam ederdim. Mutlu olamayıp, acı çektiğim için ve buna son vermek için hayatımı sonlandırdım."

0
0
0
3
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡