EBA yeni hafta ders programı sorgulama 2021| EBA TV'de bugün hangi dersler var?

Kademeli normalleşeme sürecinin başlamasıyla uzaktan eğitime devam edilme kararı alındığı açıklandı. Bunun üzerine öğrenci ve veliler ders programını merak etmeye başladı. EBA yeni hafta ders programı sorgulama 2021 ve EBA TV'de bugün hangi dersler var? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Merak edilenleri sizler için derledik...

EBA yeni hafta ders programı sorgulama 2021| EBA TV'de bugün hangi dersler var?

17 günlük tam kapanmanın sona ermesiyle kademeli normalleşme sürecine geçildi. Kademeli normalleşmede uzaktan eğitime devam edileceği açıklandı. Bunun üzerine EBA yeni hafta ders programı sorgulama 2021 sorgulaması yapılmaya başlandı. Öğrenci ve veliler ders programını merak ediyor. Peki  EBA TV'de bugün hangi dersler var? İşte yanıtları...

EBA YENİ HAFTA DERS PROGRAMI SORGULAMA 2021| EBA TV'DE BUGÜN HANGİ DERSLER VAR?

Kademeli normalleşme sürecinde öğrenciler uzaktan eğitime devam edecek. Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusunda net bir tarih verilmezken, pandeminin seyrine göre yeni kararlar alınacağı açıklandı. Uzaktan eğitime ise 1 Haziran'a kadar devam edileceği vurgulandı. Veliler ve öğrenciler yeni haftanın ders programı sorgulamasının nasıl yapılacağını merak ediyor. Eba ders içeriklerinin sorgulamasını aşağıdaki link üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

EBA TV CANLI YAYIN DERSLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EBA TV YENİ HAFTA DERS PROGRAMI SORGULAMASI İÇİN TIKLAYIN

EBA yeni hafta ders programı sorgulama 2021| EBA TVde bugün hangi dersler var?

Pandemide artan vaka sayıları nedeniyle Türkiye genelinde alınan tam kapanma kararları saat 05.00 itibarıyla sona erdi. MEB tarafından yapılan açıklama ile bugün itibariyle resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitimin yeniden başladığı duyuruldu.  İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için haftalık ders programı da belli oldu. 

DERSLERİ KAÇIRAN ÖĞRENCİLER İÇİN TEKRAR YAYINLARI OLACAK

Dersleri kaçıran öğrenciler için tekrar yayınlarının gerçekleştirileceği açıklandı. TRT EBA TV ilkokulda ilkokul öğrencileri için  Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce dersleri veriliyor. Kanalda yayınlanan her ders 20 dakika devam edecek ve bunun akabinde 10'ar dakikalık etkinlik kuşakları yayınlanacak. EBA TV ilkokulda dersler 09:00'da başlayacak ve 13:30'a kadar devam edecek. Dersleri kaçıran veya tekrar izlemek isteyen öğrenciler için ise saat 13:30 ile 17:30 ve 17:30 - 21:30 saatleri arasında tekrar yayınları olacak.

Yapılan uygulama ve geliştirme çalışmaları sonucunda EBA canlı ders uygulaması aracılığıyla öğretmenler öğrencilerle her gün canlı ders yapabilecek.

EBA yeni hafta ders programı sorgulama 2021| EBA TV'de bugün hangi dersler var?

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡