Ebru Gündeş ülkeyi terk ediyor!

Ebru Gündeş ülkeyi terk etme kararı aldı. Uzun zamandır eşi Reza Zerrab' tan ayrı yaşayan Ebru Gündeş ani bir kararla yurt dışına eşinin yanına gitmeye karar verdi. Bu kararı kızının babasıyla büyümesini istediği için verdiğini dile getiren Ebru Gündeş artık yılın bir bölümünü eşiyle birlikte New York'ta geçireceği İddia edildi.

Ebru Gündeş ülkeyi terk ediyor!

İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika'da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçen günlerde New York'taki Nobu adlı restoranda bir kadınla görüntülenmişti. Çıkan haberlerin ardından Ebru Gündeş, 2 yıl aradan sonra eşi Reza Zerrab'ın yanına gitme kararı almıştı.

Ebru Gündeş ülkeyi terk ediyor!

NEW YORK' A TAŞINACAKLAR

İlk ziyaretinin ardından sık sık Reza Zerrab'ın yanına giden Ebru Gündeş, son olarak kızıyla 18 Eylül 2018'de New York'a uçtu. Buluşmanın ardından iddiaya göre çift bir karar aldı. Ebru Gündeş ile Alara, yılın bir bölümünü New York'ta geçirecek.

Ebru Gündeş ülkeyi terk ediyor!

''KIZIMIZ ARTIK YURT DIŞINDA OKUYACAK''

Ebru Gündeş yakınlarına ''Alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Kızımız artık yurt dışında okuyacak. Ama ülkemle bağımı elbette koparmayacağım'' dedi.

thumbnail_499216.jpg


İSTANBUL'DAKİ EV KAPATILMAYACAK

Ebru Gündeş, İstanbul-Kanlıca'daki evlerini kapatmayacak. Sahne programları ve konserleri için bir ayağı Türkiye'de olacak.

Ebru Gündeş ülkeyi terk ediyor!

250720131908218611078.jpgebru_gundesin_mal_varligina_el_konulacak_mi_iste_reza_zarrabin_mallari_1512198736_7881-001.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡