Efsane dizi HIMYM'nin Robin'i dizinin finalini böyle savundu

Dizi tarihinin en iyi komedileri arasında gösterilen ünlü yapım How I Met Your Mother'ın Robin'i Cobie Smulders, dizinin finali hakkında konuştu. Çok tartışılan bir sona sahip olan dizinin finalini savundu.

Efsane dizi HIMYM'nin Robin'i dizinin finalini böyle savundu

Finaline kadar hayranlarını bir kere bile hayalkırıklığına uğratmayan efsane dizi How I Met Your Mother, son bölümüyle hüsran yaşatmıştı. Her iyi dizi mutlaka kötü final yapar kıstasını doğrulayan dizi için Cobie Smulders'tan açıklama geldi.

Hayranlarını hayal kırıklığına uğratan finaliyle sona eren ve kült dizilerin arasına giren How I Met Your Mother’ın yıldızlarından Cobie Smulders, yıllar sonra final hakkındaki görüşlerini açıkladı.

Dokuz sezon boyunca ‘anne’ arayışı devam eden Ted Mosby’nin sonsuz aşkı Robin Scherbatsky’ya hayat veren Smulders, dizinin finalini farklı bir teoriyle savundu.

BÜTÜNLÜĞÜ GÖRÜNCE...

Metro’ya konuşan Smulders, diziyi Netflix’te arka arkaya izleyerek bitirenlerin, dizinin yayınlandığı zaman izleyenlere göre final konusunda daha büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Efsane dizi HIMYM'nin Robin'i dizinin finalini böyle savundu

Ünlü oyuncu, “İnsanlar bu konuda nasıl hissedeceklerse hissedecek ama bence yeterli zaman oldu. Bunu şimdi internet üzerinden yayınlanan bir dizi olarak izleyince, diğer ilişkilerle biraz daha bağlantı kuruyorsunuz. Bence dizinin sonunda Robin ve Barney arasındaki ilişki herkesin desteklediği türdendi. Fakat dizinin en başına döndüğünüzde, Robin ve Ted vardı. Yani bence bütünlüğü görünce, şovu izlemenin farklı bir yolu olduğunu düşünüyorum” dedi.

How I Met Your Mother, ilk kez 2005 yılında izleyiciyle buluşmuş ve Ted Mosby’nin dokuzuncu sezon sonunda anne karakteriyle tanışmasının hemen ardından 2014’te soona ermişti. Dizi, 30 kez Emmy Ödülleri’ne aday gösterildi ve 10 ödül kazandı.

Efsane dizi HIMYM'nin Robin'i dizinin finalini böyle savundu

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡