Elçin Afacan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kaç kilo? Korona mı oldu?

Sen Çal Kapımı dizinde rol alan oyuncu Elçin Afacan hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Peki Elçin Afacan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kaç kilo? Korona mı oldu? İşte detaylar...

Elçin Afacan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kaç kilo? Korona mı oldu?

Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan oyuncu Elçin Afacan'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Set öncesi yapılan rutin koronavirüs testlerde sonucu pozitif çıktı. Bu gelişmenin üzerine internet kullanıcıları Elçin Afacan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kaç kilo? Korona mı oldu? sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte detaylar...

ELÇİN AFACAN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Afacan, Adı Güzel Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini aldıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk olarak 2015 yılında "Gamsız Hayat" dizisinde kamera karşısına çıktıktan sonra 2016 yılında "Görevimiz Komedi" programında yer aldı ve aynı sene "İçerde" dizisinde kendini gösterdi. Son olarak 2019 yılında yayınlanan "Bir Aile Hikayesi" dizisinde Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’le başrolleri paylaştı. Tiyatroda da kariyerine devam eden Afacan, sırasıyla; Dolores Claiborne, Bay Kolpert, Geçmişten Gelen Kadın, Balkon, Bir Yaz Gecesi Rüyası, İsmene, Übü Hep Übü ve Blu oyunlarında yer aldı. 

Elçin Afacan dizi oyunculuğunun yanı sıra, tiyatrolarda da rol alıyor. Elçin Afacan şimdilerde, FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Melek Yücel karakterine hayat vermektedir.

KAÇ YAŞINDA? NERELİ? KAÇ KİLO?

22 Ocak 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elçin Afacan, 29 yaşındadır.  Elçin Afacan, 1.68 metre boyunda, 75 kilo ve Kova burcudur.

Elçin Afacan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Korona mı oldu?

2
0
1
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡