Elektriğe farklı tarife modelleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez '' Yenilebilir kaynaklar kullanmak isteyenler için yeni bir tarife modeli çalışıyoruz'' dedi.tüketicilerin artık evlerinde kullandığı elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından seçebileceklerini söyledi.

Elektriğe farklı tarife modelleri

10.CEC Konferansı'nda konuşan bakan Dönmez,''Ben elektriğimi tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektrikten kullanmak istiyorum'' diyerek vatandaş artık evlerinde kullandığı elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından seçebileceklerini belirtti.

''İSTEDİKLERİ TAKDİRDE SADECE YENİLENEBİLİR ENERJİ TÜKETEBİLECEK''

İstanbul'daki 10.IICEC Konferansı'nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, tüketicilerin artık evlerinde kullandığı elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından seçebileceklerini belirtti. Bakan Dönmez, "Buradan sizlere bir çalışmamızla ilgili de bilgi vermek istiyorum. “Ben elektriğimi tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektrikten kullanmak istiyorum” diyen tüketicilerimiz için yeni bir tarife modeli çalışmasını başlattık. Bu tarifeyle vatandaşlarımız istedikleri takdirde sadece yenilenebilir enerji tüketebilecek" diye konuştu.

Sektör kaynakları bu tarifenin normal tarifeye göre daha pahalı olacağını belirtiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡