Elektronik Mühendisi (Genel) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Elektronik Mühendisi (Genel) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Elektronik Mühendisi (Genel) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Elektronik Mühendisi (Genel) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Elektronik Mühendisi (Genel) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Elektronik Mühendisi (Genel) görev tanımı nedir, Elektronik Mühendisi (Genel) ne iş yapar, Elektronik Mühendisi (Genel) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Elektronik Mühendisi (Genel) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Elektronik Mühendisi (Genel) Tanımı;

Elektronik teçhizat ve sistemlerin projelerini yapan bunların inşaat, tesisat, işletme ve tamir işlerini yerine getiren kişidir

Elektronik Mühendisi (Genel) Maaşı Ne Kadar? 2023 Elektronik Mühendisi (Genel) Maaşları

Elektronik Mühendisi (Genel) maaşı ortalama aylık 20003 _TL’dir. En düşük Elektronik Mühendisi (Genel) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 31500 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Elektronik Mühendisi (Genel) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Elektronik Mühendisi (Genel) İş İlanları İçin Tıklayın

Elektronik Mühendisi (Genel) Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Lisans

kac-para.jpg

Elektronik Mühendisi (Genel) Ne İş Yapar?

Elektronik Mühendisi (Genel) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Esas görevleri Elektrik Mühendisi (Genel)(2143.04) de belirtilen benzer işleri yapmak,
b)    Radyo ve televizyon verici ve alıcı cihazları, radar cihazları veya tıbbi, sınai ve nükleer elektronik teçhizatı gibi elektronik sistemler üzerinde ihtisas sahibidir,
c)    Elektron tüpleri, akustik devre unsurları, aletleme, mikrodalga muhaberatı, yayılma ve radyasyon, telsiz frekans irtibatlarının bilimsel etütlerini ihtiva eden araştırma projelerini planlamak,
d)    Deneme modellerini inşa edip test sonuçlarını kaydetmek için teknikler ve aletler vucuda getirmek,
e)    Elektronik sistemlerin randıman ve uygunluğunu geliştirmek için devamlı yeni açılım ve değişikliklerle uğraşmak,
f)    Televizyon ve kontrol sistemleri, hesap ve ölçme aletleri, mütekamil elektronik teçhizatın randımanı ve kullanılma şartlarını yorumlamak
g)    Elektronik teçhizat sistemleri için bakım ve işletme standartları, bültenler, teknik talimatlar, resimli şemalar hazırlamak,    vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Elektronik Mühendisi (Genel) Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik Alanlarındaki Profesyonel Meslek Mensuplar

Meslek Grubu :

Elektroteknoloji Mühendisleri

Meslek Birim Grubu :

Elektronik Mühendisleri

Elektronik Mühendisi (Genel) Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Elektronik Mühendisi (Genel) mesleğinin meslek kodu 2152.02 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Elektronik Mühendisi (Genel) maaşlarına ek sizlerde Elektronik Mühendisi (Genel) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN