Elif Ece Uzun'un eşi kimdir? Mehmet Tuş nereli, kaç yaşında, mesleği nedir?

Ünlü manken Elif Ece Uzun'un bir dönem sorunlu evlilik yaşadığı eşi Mehmet tuş ile tekrar barıştığını açıklamasının ardından merak konusu oldu. Peki Elif Ece Uzun'un eşi kimdir? Mehmet Tuş nereli, kaç yaşında, mesleği nedir? Detaylar haberimizde...

Elif Ece Uzun'un eşi kimdir? Mehmet Tuş nereli, kaç yaşında, mesleği nedir?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın konukları arasında yer alan manken ve oyuncu Elif Ece Uzun'un özel hayatı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Elif Ece Uzun'un eşi kimdir? Mehmet Tuş nereli, kaç yaşında, mesleği nedir? İşte merak edilen ayrıntılar...

MEHMET TUŞ KİMDİR?NERELİ, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NEDİR?

Evlendikten sonra podyumlara iki yıl ara veren ve bu arada ikiz çocuklarını dünyaya getiren Elif Ece Uzun, podyumlara yeniden 'merhaba' dedi. "Hayatımın son iki yılı istemediğim ve unutmak istediğim olaylarla dolu" diyen manken, olaylı şekilde ayrıldığı eski eşiyle tekrar evlendiğini açıkladı.

"Eşim bütün mal varlığını bir çeteye kaybetti, sonra eşimle aramda geçen olaylardan dolayı birbirimizi kırarak ayrıldık" diyen ünlü manken, "Neyse artık ikimiz de hatalarımızın farkına vardık ve geçtiğimiz ay tekrar evlendik. Şu an çok mutluyum" açıklamasında bulundu. Uzun'un eşi Mehmet Tuş'un yaşı bilinmezken Bursalı bir emlakçı olduğu biliniyor.

Elif Ece Uzun'un eşi kimdir? Mehmet Tuş nereli, kaç yaşında, mesleği nedir?

ELİF ECE UZUN KİMDİR?

Elif Ece Uzun 37 yaşındadır. Modellik yapan güzel yarışmacı Artvinli bir Anne ve Rizeli bir babanın kızıdır. Elif Ece Uzun Adapazarı'nda büyüdü. İlkokul ve ortaokulun bir kısmını burada okuyan Elif Ece Uzun , bir kısmını da İzmitte okudu. 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡