Emanet İkbal diziden ayrıldı mı? Emanet dizisi İkbal (Gülay Özdem) neden ayrıldı?

Emanet dizisinin 197.bölümünde İkbal karakteri kardeşi Zuhal tarafından itilip düştü ve ağır yaralandı. Bu kapsamda İkbal karakterinin akıbetini merak edenler Emanet İkbal diziden ayrıldı mı? Neden ayrıldı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Emanet İkbal diziden ayrıldı mı? Emanet dizisi İkbal (Gülay Özdem) neden ayrıldı?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00'de başlayan ve izleyenleri ekrana kilitleyen baş rolünde Halil İbrahim Ceyhan ve  Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Emanet dizinin 197.bölümü heyecan dolu anlara sahne oldu. Dizide İkbal, hapisten çıkan kardeşi Zuhal ile yaşadığı tartışmanın ardından yüksek bir yerden düşerek ağır yaralandı. Bu kapsamda İkbal karakterinin dizideki geleceği de merak konusu oldu. Peki Emanet İkbal diziden ayrıldı mı? Neden ayrıldı? 

EMANET İKBAL DİZİDEN AYRILDI MI? NEDEN AYRILDI?

Emanet dizinde İkbal karakteri öldüğü, Zuhal'in itmesi sonucu yüksekten düşerek ağır yaralandı ve olay yerinde hayatını kaybetti. İkbal karakteri öldüğü için Gülay Özdem'in de diziden ayrıldığı kesinleşti. Dizinin final bölümüne yaklaşırken Gülay Özdem (İkbal) senaryo gereği diziden çıktı. 

Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ise şimdiden merak ediliyor. 

Emanet İkbal diziden ayrıldı mı? Emanet dizisi İkbal (Gülay Özdem) neden ayrıldı?

EMANET DİZİSİ KONUSU

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf…  Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Emanet İkbal diziden ayrıldı mı? Emanet dizisi İkbal (Gülay Özdem) neden ayrıldı?

EMANET DİZİSİ OYUNCULARI

Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,

2
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡